Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Conjuring-spinoffen The Nun skräms i ny poster

Conjuring-spinoffen The Nun skräms i ny poster

David Lindahl | Nyhet
19 april 2018
David Lindahl | Nyhet
19 april 2018

Ny poster släppt till kommande skräckfilmen The Nun.

The Nun.
The Nun.

Conjuring 2 skördade framgångar på bio och det beslutades att den otäcka nunnan från filmen skulle få en egen berättelse. Nu har en skrämmande bild släppts.

The Conjuring-filmerna har varit framgångsrika och tillsammans genererat ungefär 640 miljoner dollar i biointäkter med en gemensam budget på 60 miljoner. Den skrämmande dockan Annabelle fick redan året efter första filmen en spinoff och sedan en uppföljare. Även den otäcka nunnan i The Conjuring 2 ska skrämmas i en egen produktion. Nu rapporterar Empire Online att en ny bild släppts.

The Nun handlar om Fader Burke som jagas av ett mörkt förflutet. Tillsammans med syster Irene som snart ska avlägga sina löften, skickas han av Vatikanen till Rumänien för att undersöka en nunnas mystiska död. Men oheliga hemligheter avslöjas som riskerar deras egna liv och även själar.

James Wan som regisserat Conjuring-filmerna producerar The Nun och är även involverad i The Crooked Man-produktionen där den otäcke mannen från Conjuring 2 ska skrämmas i en egen film.

Corin Hardy som regisserar The Nun har aktivt delat bilder från inspelningen, bland annat en som syns nedan tillsammans med den nya bilden på nunnan.

The Nun kommer på bio i Sverige den 11 juli.

 

Bild från inspelningen av The Nun.
Bild från inspelningen av The Nun.
Ny otäck poster till The Nun.
Ny otäck poster till The Nun.

Tror du att The Nun kommer att vara otäck?

NÄSTA ARTIKEL