Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
12 november har Lady och Lufsen premiär på Disney+

12 november har Lady och Lufsen premiär på Disney+

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
19 oktober 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
19 oktober 2019

Disney lanserar streamingtjänsten stort.

Stillbild från Lady och Lufsen.
Lady och Lufsen (2019). Foto: Disney.

Det är snart dags för premiären av nya "Lady och Lufsen" som är närmast i ledet av Disneys kommande otecknade remakes. Nu har det landat en ny trailer du kan ta del av, där vi får se mer av de två hundarnas kniviga familjesituationer och hur de träffas.

Snart är det premiär för Disney+ som är det enorma produktionsbolagets egna streamingtjänst. Där kommer de att hålla allt deras material exklusivt för prenumeranterna. Även storfilmer kommer att ha premiärer där, som nya Lady och Lufsen.

För inte så länge sedan fick vi ta del av den första trailern till nya Lady och Lufsen, och nu har nästa landat. I den får vi se betydligt mer bakgrund om de två utstötta hundarna som finner en välbehövlig gemenskap hos varandra. Se den här:

 

Disneys nya streamingtjänst lanseras 12 november och beräknas kosta runt 69 kr i månaden. Där kommer samtliga befintliga Disneyproduktioner och kommande titlar att finnas exklusivt för deras prenumeranter. Lady och Lufsen är tillsammans med Star Wars-serien The Mandalorian två nya titlar som kommer att finnas tillgängliga att se på öppningsdagen.

Ser du fram emot "Lady och Lufsen"?

NÄSTA ARTIKEL