Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tips: Veckans gratisfilmer!

Tips: Veckans gratisfilmer!

Filmtopp
Filmtopp | Lista
05 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
05 mars 2021

Fyra filmer att streama gratis!

Helgen är här, vilket betyder nya tag framför TV-soffan. Filmtopp lyfter fram fyra filmer du kan streama helt kostnadsfritt på vår hemsida!

Morgan Pålsson – Världsreporter (komedi)

Morgan Pålsson – Världsreporter
Foto: Anagram.

Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. 

Efter succén med serien gav oss Hipp Hipp!-duon Anders Jansson och Johan Wester långfilmen om den olycksbådande reportern Morgan Pålsson. 

Streama Morgan Pålsson – Världsreporter!

A Star Is Born (Drama)

A Star Is Born

En ung kvinna kommer till Hollywood för att bli en stjärna, med hjälp av en alkoholiserad man vars bästa dagar är bakom honom. 

De flesta som hör titeln A Star is Born tänker på sensationsfilmen Bradley Cooper och Lady Gaga. Men många har missat att filmen har flera tidigare versioner, där den första kom så tidigt som 1937. A Star is Born, även kallad Hollywood, berättar samma gripande historia som den vi fick se 2018.

I huvudrollerna ser vi de Oscarsbelönade storheterna Janet Gaynor och Fredric March, som båda också blev nominerade för sina insatser här. Är du ännu inte bevandrad i tidiga Hollywood finns det inte många bättre filmer att börja med än A Star is Born.

Streama A Star Is Born!

Strong Island (dokumentär)

Strong Island

Filmskaparen Yance Ford utreder det våldsamma mordet på hans yngre bror William och rättssystemet som lät mördaren gå fri. 

Att göra Strong Island känns väldigt modigt av Yance Ford, som lyckas engagera tittaren från start till slut. Filmen nominerades välförtjänt till en Oscar.

Streama Strong Island här!

Detour (thriller)

Detour

Slumpen väver in en liftandes jazzpianist i ett nät av lögner och problem i denna estetiskt urläckra dramathriller, som blivit en av enorm indieklassiker.

Lite rolig fakta om denna gamla pärla är att det både är den första "B-filmen" och den första film noiren att väljas in i det Nationella filmregistret av USA:s kongressbibliotek. Filmen har 100 procent på Rotten Tomatoes och är även inkluderad i 1001 filmer du måste se innan du dör.

Streama Detour här!

FÖR FLER LISTOR  ---> SCROLLA VIDARE!

NÄSTA ARTIKEL