SOMMARENS NYHETER PÅ HBO NORDIC

SOMMARENS NYHETER PÅ HBO NORDIC

Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 18 juni 2016 kl. 18:06

Juli månad hos HBO är välfylld med nyheter. Deras egenproducerade The Night Of med John Turturro och Riz Ahmed i huvudrollerna, toppar utbudet tillsammans med nya dramaserien Six - History Channels nya originalserie efter Vikings. Dessutom erbjuder högsommarmånaden både komedi, sci-fi och spänning i form av HBO-komediserien Vice Principals, SyFy’s, Killjoys och hela första säsongen av hyllade Mr. Robot, samt återvändande säsonger av flera sommarfavoriter.

Nedan kan du ta del av respektive serie eller film som få premiär hos HBO under juli.

Mr. Robot (säsong 1)

mr.-robot-key-art

Mr. Robot handlar om Elliot Alderson (Rami Malek), en ung programmerare som på dagarna arbetar med IT-säkerhet men byter skepnad till en hängiven hacker om natten. När Elliot blir rekryterad av den mystiske ledaren för en hemlig hackergrupp (Christian Slater i sin Golden Globe-belönade roll), för att förgöra företaget som Elliot är anställd för att skydda, ställs han inför svåra val. I övriga roller ser vi bland andra Portia Doubleday, Stephanie Corneliussen och Martin Wallström.

 Tillgänglig 1 juli

Killjoys (säsong 2)

Killjoys

Prisjägartrion Dutch, John och D’avin arbetar för en självständig organisation bestående av lönnmördare och prisjägare som går under namnet Killjoys. Trion har tillsammans svurit att förbli neutrala i det blodiga multiplanetära klasskrig som hotar att förstöra hela Quad. Men deras förflutna och händelserna runtom dem drar dem djupare och djupare in i det virvlande kriget.

Premiär 2 Juli

The Night of

hbo-the-night-of-trailer

Denna nya dramaserie i åtta avsnitt, skapad av Steven Zaillian och Richard Price och med John Turturro och Riz Ahmed i huvudrollerna, handlar om utredningen av ett komplicerat mordfall i New York. Ett fall med kulturella och politiska undertoner. Genom polisutredningen och den rättsliga processen får vi en smärtsam inblick i rättssystemet och den skärseld den anklagade befinner sig i, fängslad på Rikers Island i väntan på rättegång.

Premiär 11 juli

Difficult People (säsong 2)

difficult people

I denna komediserie med halvtimmesavsnitt, exekutivt producerad av Amy Poehler (Parks & Recreation) och Dave Becky (Louie), ser vi seriens skapare Julie Klausner tillsammans med Billy Eicher i rollerna som två kämpande komiker i New York City. Deras milt sagt besynnerliga och osympatiska beteende försätter dem ofta i pinsamma och jobbiga situationer. Och när de ser sina vänner avancera i sina karriärer och personliga relationer blir dom, om möjligt, ännu bittrare.

Premiär 13 juli

Power (säsong 3)

power-tv-show-uhd-wallpapers

I den tredje säsongen av dramaserien Power, exekutivt producerad av Curtis ”50 Cent” Jackson och seriens skapare Courtney Kemp Agboh (The Good Wife), är James St. Patrick numera ägare till nya nattklubbar, han befinner sig utanför knarkhandeln och i en nytänd relation med sin första kärlek, Angela – advokaten som svurit att ställa honom inför rätta. När James förflutna som ”Ghost” äntligen verkar vara historia, tvingas de nu ta konsekvenserna från ett liv som ingen kan fly ifrån.

Premiär 18 juli

Ballers (säsong 2)

ballers-hbo

Ballers, skapad av Stephen Levinson (Entourage, Boardwalk Empire), följer Spencer Strasmore (Dwayne ”The Rock” Johnson), en f.d fotbollsspelare som försöker starta en ny karriär som ekonomisk rådgivare till aktiva spelare i ett soldränkt Miami.

Premiär 18 juli

 Vice Principals (säsong 2)

vice-principals-hbo-trailer-00

Ny, mörk komediserie, skapad av Danny McBride och Jody Hill (Eastbound & Down), utspelar sig på en gymnasieskola och i centrum står två vice-rektorer som nästan sköter hela ruljansen. Vi ser Danny McBride och Walton Goggins i huvudrollerna, i en episk maktkamp om att komma högst upp i hierarkin och ta över som skolans rektor (som spelas av Bill Murray).

Premiär 18 juli

Open Your Eyes (dokumentär)

open your eys

Marisa och Durga lever under Himalayas sol och sakta har deras syn lösts upp i ett mjölkvitt dis. De har grå starr och deras hem i Nepals berg har blivit ett mörkt gytter. HBO-dokumentären Open Your Eyes filmades under tre dagar och följer parets avgörande resa till seende.

Premiär 19 juli

Looking: The Movie

looking the movie

I filmen Looking: The Movie återser vi Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez och Murray Bartlett och får se de tre nära vännerns liv i San Francisco summeras. Patrick återvänder till stan efter nästan ett år för att fira en stor högtid tillsammans med sina äldsta vänner. Därmed måste han konfronteras med en del ouppklarade relationer han lämnade bakom sig och ta några tuffa, personliga beslut.

Premiär 24 juli

Survivors Remorse (säsong 3)

surviors

I denna komediserie med halvtimmesavsnitt, exekutivt producerad av LeBron James, följer vi Cam Calloways (Jessie T. Usher) liv som hårt arbetande, ung basketstjärna. Han har kastats in i rampljuset genom ett fett kontrakt med ett proffslag i Atlanta, som skänkt honom pengar och berömmelse. I nya säsongen räcker dock inte allt detta för att skydda honom. Hela familjen Calloway kämpar efter Uncle Julius tragiska olycka, och deras relationer och kärlek sätts nu på hårda prov.

Premiär 25 juli

NÄSTA ARTIKEL