LISTA: Skådespelare du missat har OnlyFans

LISTA: Skådespelare du missat har OnlyFans

Sofie Landgren
07 mars 2024 kl. 21:03

Det sägs att sex säljer...

Att människor har vänt sig till plattformen "OnlyFans" för att naket och lättklätt dryga ut kassan de senaste åren är ingen nyhet, däremot blev vi förvånade över att dessa stora kändisar har aktiva konton på denna typ av plattform.

LISTA: Skådespelare du missat har OnlyFans
Foto: WEtv.

Carmen Electra (@carmenelectra på OnlyFans)

Carmen Electra, snart 52, gick med i OnlyFans för drygt 2 år sedan och var till en början skeptisk till om den typen av plattform verkligen var för henne, men sedan dess har hon varit väldigt tacksam över att ha fått chansen att få återknyta kontakten med sina fans.

– Först var jag inte säker på om det var något jag ville göra, men när jag verkligen tog mig en titt på det hela så insåg jag att jag kunde vara min egen chef. Jag älskar att vara en del av OnlyFans eftersom jag fotograferar när jag vill fotografera. Jag har kreativ kontroll över att göra vad jag vill göra. Det är roligt för jag får många förfrågningar om mina fötter, och det får mig alltid att skratta, säger Carmen i en intervju med Fox News Digital.

Bella Thorne i You Get Me (2017)
Foto: Netflix.

Bella Thorne (@bellathorneoff på OnlyFans)

Skådespelerskan Bella Thorne, 26, har ett imponerande CV och har medverkat i över 20 filmer. Trots detta valde hon att år 2020 gå med i OnlyFans, ett val som har gett henne en hel förmögenhet. Bara under hennes första dygn på plattformen tjänade hon ihop imponerande 1 miljon dollar!

Denise Richards
Foto: Nicely Entertainment/hulu.

Denise Richards (@deniserichards på OnlyFans)

En annan etablerad skådespelerska med åtminstone 51 filmroller i ryggen är den före detta The real housewives of Beverly Hills-stjärnan Denise Richards. Enligt The Tab börjar Denises OnlyFans-prenumeration på 67,50 dollar per tre månader, vilket landar på en abonnemangskostnad på 22 dollar per månad. Med över 100 000 prenumeranter så genererar det till att hon vid månadens slut kan lösa ut omkring två miljoner dollar.

Don´t Sleep (2017)
Foto: Freestyle Digital Media.

Drea De Matteo (@dreadematteo på OnlyFans)

Ett av plattformens senaste tillskott är den amerikanska skådespelerskan Drea De Matteo, 52, som har medverkat i bland annat Sopranos i rollen som Adriana La Cerva, och rollen som Vänner-karaktären Joey Tribbianis syster Gina i spin-off-sitcom-serien Joey. Drea hade bara 10 dollar på sitt bankkonto och var nära på att förlora sitt hem när hon startade sitt konto. OnlyFans blev räddningen och på kort tid kunde hon betala av sina bolån och fick behålla sitt hus.

LISTA: Skådespelare du missat har OnlyFans
Foto: Gemelli Productions.

Amber Rose (@amberrose på OnlyFans)

Amber Rose, 40, är en amerikansk fotomodell, artist och skådespelare som anslöt sig till OnlyFans i september 2020. Sedan dess har hon lyckats ta ut en stadig månadslön på omkring 17 miljoner dollar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL