Romantiska streamingstips för Alla hjärtans dag 2024 – alla nya premiärer!

Romantiska streamingstips för Alla hjärtans dag 2024 – alla nya premiärer!

Sofie Landgren
14 februari 2024 kl. 13:02

Senaste nytt inom kärlek och romantik

Filmtopp firar Alla hjärtans dag 2024! Vi har gjort en djupdykning i de allra senaste premiärerna när det kommer till kärlek och streaming. Här nedan kan du ta del av de hetaste tipsen när det kommer till romantik just nu, allt för att du ska få en så slapp och mysig Alla hjärtans dag som möjligt!

Glad Alla hjärtans dag önskar vi på Filmtopp!

Alla hjärtans dag är en perfekt dag för att plocka fram popcornskålen, krypa ihop i soffan och inte göra något annat än att plöja romantiska filmer och serier. Att den finns en hel drös av gamla klassiker inom genren är sen gammal och vi känner inte riktigt att vi behöver återupprepa oss med titlar som The Notebook eller Notting Hill, istället har vi valt att fokusera på de allra senaste och mest heta tipsen! Oavsett om man lever med en partner eller inte, så tycker vi att man kan unna sig lite egen tid och något bra att titta på dagen till ära.

Love is Blind USA 2024
Foto: Adam Rose/Netflix.

Love Is Blind USA – premiär på Netflix idag, 14 februari

Efter succén med den första säsongen av realityserien Love Is Blind Sverige 2024 kommer nu den sjätte säsongen av Love Is Blind USA. Vi följer en uppsättning singlar från staden Charlotte, North Carolina, som alla är redo att kasta sig in i detta experiment av modern dejting. Kan man skapa innerliga relationer, helt utan att se varandra?

Precis som vi lärt att förvänta oss av programmet kommer deltagarna att få djupa och omedelbara kopplingar till varandra. Därefter väntar en resa full av vändningar och chockerande avslöjanden som kommer att testa varje relation – långt efter att deltagarna lämnat kapslarna för den verkliga världen.

Premiär för filmen Players på netflix
Foto: K.C. Bailey/Netflix.

Players – premiär på Netflix idag, 14 februari

Dagen till ära släpper Netflix även den romantiska komedin Players med Tom Ellis och Gina Rodriguez i huvudrollerna.

Den New Yorkbaserade sportförfattaren Mack (Gina Rodriguez) har under flera års tid tagit till med okonventionella metoder för att nå framgångar inom sin bransch. Men när hon en dag oväntat faller för sitt senaste offer, den charmiga krigskorrespondenten Nick (Tom Ellis), börjar gränserna mellan arbete, nöje, vänskap och romantik suddas ut. 

Upgraded, film på Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Upgraded – premiär på Prime Video den 9 februari

Senaste nytt på kärleksfronten hos Prime Video är romcom-filmen Upgraded med Camila Mendes och Archie Renaux i huvudrollerna.

Den aspirerande konstpraktikanten Ana blir oväntat uppgraderad till första klass på en sista minuten flygresa till London av sin chef. Hon börjar finna sig till rätta i denna mer bekväma livsstil i första klass-kabinen och träffar den snygge och förmögne William och bestämmer sig för att leva ut fantasin lite längre än hon borde.

Suncoast, komedifilm på Disney+
Foto: Fox Searchlight Pictures/Disney+.

Suncoast – premiär på Disney+ den 2 februari

Disney+ senaste tillskott inom genren kärlek och komedi är om du frågar oss filmen Suncoast, för i våra ögon så är givetvis vanlig hederlig vänskap också kärlek!

Suncoast är inspirerad av den bitvis självbiografiska berättelsen om en tonåring som, samtidigt som hon tar hand om sin bror tillsammans med sin djärva mamma, inleder en otippad vänskap med en udda aktivist mitt i protesterna kring ett av de mest banbrytande medicinska fallen genom tiderna.

I rollerna ser vi bland annat Woody Harrelson, Nico Parker och Laura Linney.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL