Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya bra serier för 2018 – här är tipsen du behöver

Netflix 2018 – nya bra serier & filmer att se fram emot

  • Netflix
Fredrik Edström
Fredrik Edström | Lista
18 december 2017
Fredrik Edström
Fredrik Edström | Lista
18 december 2017

Netflix utbud 2018 kryllar av massa av nya bra serier!

2017 markerar ännu ett succéår för streaminggiganten Netflix. Streamingtjänsten har byggt upp ett imponerande stall av serier där kanske de egenproducerade skapelserna nått en störst publik. 2017 bjöd Netflix på egenproducerade verk i form av Stranger Things S2, The Crown S2, The Punisher, The Defenders och Mindhunter, för att nämna några.

nya bra serier på Netflix 2018

Hur ser nästa år ut på seriefronten, kanske du undrar? 2018 tycks inte ändra på det framgångsrika receptet utan fortsätta i samma framgångsrika spår. På den här listan finner du serierna som mest frestar vår bingelust! Detta är de mest intressanta serierna på Netflix 2018!

Altered Carbon – 2 Februari 2018

Altered Carbon ses på Netflix 2018
Foto: Netflix

Joel Kinnamans eskapader i en härligt doftande Blade Runner-estetik? Ja, tack. Denna sprillans nya sci-fi serie kretsar kring det mänskliga medvetandet och hotet av ett ständigt mer digitaliserat samhälle. I denna dystopi är människors minnen nu möjliga att spara och ladda in i nya mänskliga kroppar, vilket innebär att vi människor äntligen överlistat liemannen! En bra eller dålig idé? Det får vi se i Februari på Netflix under 2018!

Jessica Jones säsong 2 – 8 Mars

Netflix 2018
Foto: Netflix

Den senaste riktigt bra Marvel-serien från Netflix var enligt undertecknad Jessica Jones. JJ slog knockout på mig med en modern infallsvinkel, en härligt trasig protagonist och en fullkomligt strålande skurk. I mars 2018 får vi äntligen se mer av vår favoritdetektiv och förhoppningsvis bjuds vi på ännu mer superhjälte-noir och berusningsdrycker i säsong två!

The Rain – En ny bra serier på Netflix 2018

The Rain
Foto: Netflix

Flixen har börjat sträcka ut sina mäktiga vingar gentemot internationella egenproduktioner. Den första av skandinavisk modell blir danska The Rain. The Rain kretsar kring ett virus som utplånar en enorm del av den Skandinaviska befolkningen. Vi får följa ett syskonpars kamp för överlevnad och säkerhet. Regnet kommer ösa ner i hos Danskjäveln nästa år.

Daredevil säsong 3 – 2018

Daredevil återvänder på Netflix 2018
Daredevil återvänder på Netflix 2018. Foto: Netflix

"The Devil of Hell´s Kitchen" återvänder för rond tre under 2018. Den tredje säsongen tar vid där cross-overn The Defenders slutade och svarar förhoppningsvis på frågan "Hur mycket spö kan egentligen Matt Murdock ta emot"? Fan-favoriten Kingpins återkomst är bekräftad och resterande rollista förväntas återvända för säsong tre av DareDevil.

Making a Murderer säsong 2 – 2018

Foto: Netflix

2015 fick publiken stifta bekanskap med Steven Avery, en man som minst sagt väckte starka reaktioner runt om i världen. Serien hamnade på vår lista med de bästa serierna från det året. Dokumentärserien Making a Murderer upprörde, engagerade och plötsligt skrev de mest apatiska människor kampsånger på sina sociala medier. Och Averys historia kommer att fortsätta. Förhoppningsvis landar den nagelbitande fortsättningen av dokumentären under 2018.

The Ballad of Buster Scruggs – 2018

James Franco och Coen-bröderna

Coen-bröderna återvänder till western-genren efter deras ypperliga remake av True Grit. The Ballad of Buster Scruggs är en antalogi i westernformat där vi får se James Franco i en utav huvudrollerna. Detaljer kring seriens historia är idag dolda i hemlighetsmakeri, men vi vet att det är 2018 som gäller och att Netflix är platsen du kan se den.

Maniac – 2018

Emma Stone och Jonah Hill
Foto: Netflix

Jonah Hill + Emma Stone = binge? Duon gjorde braksuccé i Supersugen och nu är de äntligen framför kameran igen i denna amerikanska tolkning av norska Maniac (som också finns på Flixen, as we speak). Hemlighetsmakeriet är stort kring Maniac, men vi vet att Hill iklär sig rollen som en mentalt instabil man som drömmer sig bort i tankar om ett annat liv, någon helt annanstans. Låter inte det lite lockande?

Kanske kommer någon av dessa produktioner kvala in på lista med årets bästa TV-serier, en lista vi uppdaterar med de serier som fått bäst betyg. Ser du fram emot någon speciell nya bra serie på Netflix?

NÄSTA ARTIKEL