Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio – här streamar du deras filmer

Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio – här streamar du deras filmer

Emil Oscar Rasmussen
23 oktober 2023 kl. 19:10

Guide: Här streamar du alla Scorseses och DiCaprios filmer

Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio gör succé igen, denna gången med "Killers of the Flower Moon". Filmtopp guidar dig till var du ser duons alla filmer.

Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio har ännu en gång slagit sin stjärnglans samman för att skapa filmmagi. Just nu är de aktuella med den historiska dramathrillern Killers of the Flower Moon, som utspelar sig vid Osage Nation i Oklahoma på 1920-talet. Till det oljerika område beger sig Ernest Burkhart (DiCaprio) för att arbeta under affärsmannen William K. Hill (Robert De Niro), som också är hans morbror. Burkhart faller för en ur ursprungsbefolkningen och blir gradvis en allt viktigare bricka i det maktspel som går ut på att komma åt urfolkets rikedomar.

Duon Scorseses och DiCaprios senaste film har blivit en omedelbar succé, och den ser ut att omfamnas av både kritiker och publiken. Filmen har än så länge imponerande 90 i Metascore och 8,2 i användarbetyg IMDb.

Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio – här streamar du deras filmer
Robert De Niro och Leonardo DiCaprio i Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon". Foto: UIP.

Det här är som sagt inte Martin Scorseses och Leonardo DiCaprios första gemensamma framgång. Killer of the Flower Moon är den sjätte långfilmen de gör tillsammans, efter att ha samarbetat första gången med Gangs of New York (2002). Utöver de sex långfilmerna har de även gjort kortfilmen The Audition (2015) tillsammans.

Här streamar du alla Leonardo DiCaprios och Martin Scorseses gemensamma filmer:

Killers of the Flower Moon (2023) kan du än så länge bara se på bio, men relativt snart kommer du att kunna streama filmen på Apple TV+, inte osannolikt innan årsskiftet.

NÄSTA ARTIKEL