Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Filmtopp
Filmtopp | Lista
04 maj 2019
Filmtopp
Filmtopp | Lista
04 maj 2019

Sommaren bjuder på några riktigt rysliga skräckfilmer

Under sommaren kommer en hel del nya skräckfilmer och Filmtopp har gjort en sammanställning av dem för att du enkelt ska kunna hitta din favorit i mängden.

The Intruder – 3 maj

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Handling: Ett ungt gift par flyttar ut till förorten för att bo i deras drömkåk. Men snart rubbas deras perfekta liv när husets tidigare ägare tränger sig på och vägrar ta farväl av vad som inte längre är hans.

Här förväntar vi oss ingen nyskapande rulle, och inte heller någon lysande sådan. Regissören bakom filmen, Deon Taylor, har fått utstå stor kritik för sina filmer, så kan han vända sin bittra trend med en ordinär skräckis? Tveksamt. Men, som du också vet finns det alltid ett underhållningsvärde i skräck!

The Hole in the Ground – 10 maj

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Handling: En mamma som bor på den irländska landsbygden börjar märka ett annorlunda beteende i hennes son, som under den senaste tiden varit ute mycket i skogen. Hon får för sig att hans störande beteende är kopplat till ett djupt hål i marken, och att han kanske inte ens är hennes son.

Indie-skräckisar med djupare plots likt denna tenderar att vara välgjorda och ambitiösa. The Hole in the Ground är därför ett av våra starka tips bland kommande skräckfilmer i sommar.

Brightburn – 24 maj

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Handling: Ett övernaturligt barn från en annan planet kraschlandar på jorden – med avsikten att förgöra allt som dyker upp i hans väg.

Det är sällan fel med en påkostad skräckis! I Brightburn får vi en rulle som stora namn medverkat på, inte minst Guardians of the Galaxy-regissören James Gunn som producerar och Elizabeth Banks i en av huvudrollerna. Det ser ut att bli kaos på jorden!

Ma – 31 maj

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Handling: När Mas gästfrihet börjar gå över till besatthet, började det som var en tonårsdröm förvandlas till en terroriserande mardröm, och Mas plats går från den bästa platsen i staden till den värsta platsen på jorden. Alla är välkomna till Ma. Men lycka till att komma hem säkert.

Hollywood älskar trender och det verkar som att Get Out nu gett liv i en av skräckens subgenrer.

Child's Play – 22 juni

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar
Foto: MGM – Chucky.

Handling: När en mamma ger hennes son en docka i present, är hon omedveten om dess ondsinta natur.

Child's Play är nästa installation i Chucky-serien! Den är en remake på klassikern från 1988, och oavsett om den lever upp till originalet eller inte, så kommer underhållningsvärdet att vara på topp! En av kommande skräckfilmer i sommar att se fram emot.

Annabelle Comes Home – 28 juni

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Handling: I efterskalvet av ondskan som dockan Annabelle spridit är hon nu bakom galler och lås; Ed och Lorraine Warren vaktar henne. Men det dröjer inte länge innan hennes krafter kommer tillbaka och alla i hennes närhet utsätts för stor fara.

The Conjuring-spinoffen om dockan Annabelle har gjort dundersuccé, inte minst Annabelle: Creation som hyllas av både fans och kritiker. Den tredje filmen får därför ett varmt välkomnande och förhoppningsvis ger den tillbaka i form av kusliga scener.

Crawl – 12 juli

Kommande skräckfilmer – Sommarens största skräckisar

Handling: När en översvämning drabbar staden försöker en kvinna rädda sin pappa, men huset han bor i har besök av argsinta alligatorer.

Det är ingen mindre än Evil Dead och Spider-Man-regissören Sam Raimi som producerat Crawl. Detta i sig behöver inte betyda att filmen är bra, men nog är det en stämpel på att produktionsvärdet är högt. Det är väldigt sällsynt med alligatorer i skräck, så därför behöver vi nästan gå tillbaka till Lake Placid (1999) för att hitta liknande. Missa inte att bänka dig på premiären 12:e juli!

Vilken av dessa kommande skräckfilmer ser du fram emot mest?

Filmtopp.se