Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Komedi 2018 – Komedifilmer att se fram emot

Komedi 2018 – Komedifilmer att se fram emot

Oscar Vilhelmsson | Lista
29 januari 2018
Oscar Vilhelmsson | Lista
29 januari 2018

Förbered dig på att få skratta!

Året 2017 gav oss många fantastiska komedier som garanterat kommer fortsätta väcka skratt framöver. Nu hoppas vi på att 2018 kommer leverera minst lika bra. Nedan har vi listat några komedier med premiär 2018 som vi tror och hoppas kommer bjuda in till mycket humor och underhållning.

1. The Polka King (12 januari)

Komedi 2018
Foto: Netflix

Polkakungen Jan Lewan tar USA med storm med sin musik. Samtidigt kommer han på en plan som låter hans fans investera pengar i honom och hans verksamhet. Men allt verkar tydligen inte skötas hela lagligt och plötsligt knackar myndigheterna på dörren.

 2. Half Magic (23 februari – USA)

Komedi 2018
Foto: Momentum Pictures

Frustrerade över den manliga dominansen i deras vardag beslutar sig tre kvinnor att gå samman och bilda ett systerskap för att kunna stötta varandra. De kommer snart fram till att det allra första de måste göra är att lära sig älska sig själv innan de kan ta sig vidare ut i livet.

3. Game Night (28 februari)

Komedi 2018
Foto: Twentieth Century Fox

Handlingen kretsar kring en grupp vänner som brukar träffas och ha spelkvällar tillsammans. Men en kväll har en av dem bestämt att det är dags att ta det hela till nästa nivå. En person kommer bli kidnappad och försvinna, och det kommer bli de andras uppgift att lösa mysteriet. Med beskrivning "Ni kommer inte veta vad som är äkta och vad som är fejk", uppstår stora förvirringar när gruppen plötsligt verkar ha blivit indragna i ett verkligt brottsfall.

4. Tårtgeneralen

I den här verklighetsbaserade filmen följer vi med till Köping år 1985. Staden har precis utsätts till Sveriges tråkigaste av Tv-programmet Rekord-Magazinet. Stämningen blir dyster och staden skrattas åt över hela landet. Men Hasse P har lösningen på hur de ska motbevisa "Stockholmsjävlarna". Genom att baka världens längsta smörgåstårta kommer staden dra till sig uppmärksamhet och turism.

5. Ocean's 8 (27 juni)

Komedi 2018
Foto: Twentieth Century Fox

I "Ocean's Eleven"-rebooten bestämmer sig Danny Oceans okända syster Debbie för att utföra århundradets stöt på New York Citys årliga Met-gala. Men först måste hon samla ihop den perfekta gruppen.

6. Untitled Deadpool Sequel (18 maj)

Komedi 2018
Foto: Twentieth Century Fox

Någon konkret handling till uppföljaren till succéfilmen Deadpool (2016) har inte släppts. På IMDb kan man läsa en ironisk text som är lika oseriös som karaktären själv. Här är ett utdrag ur beskrivningen:

– After surviving a near fatal knee boarding accident, a disfigured guidance counselor (Wade Wilson) struggles to fulfill his dream of becoming Poughkeepsie's most celebrated French Bulldog breeder while also learning to cope with an open relationship.

 

7. Mamma Mia! Here We Go Again (20 juli)

Komedi 2018
Foto: United International Pictures

I uppföljaren till den omtyckta musikalen gräver vi djupare i Donnas förflutna och hur de tre männen Sam, Harry och Bill kom in i hennes liv den sommaren när Sophie kom till världen. Men nu är det istället Sophies tur att bli mamma som vänder sig till Donnas bästa vänner, Tanya och Rosie, för råd och stöd.

8. The Spy Who Dumped Me (3 augusti – USA)

När Audreys f.d. pojkvän en kväll knackar på dörren och påstår sig vara jagad av lönnmördare dras hon och hennes bästa vän plötsligt in i den internationell konspiration. Hennes ex har tydligen varit en hemlig spion hela tiden och nu måste de alla hjälpas åt att klara sig ur situationen. Jakten tar dem på en galen resa ända till Europa.

9. Superhjältarna 2 (31 augusti)

Familjen består av superstarka Bob, elastiska Helen, blixtsnabba Dash, osynliga Violet och bebisen Jack-Jack. I första filmen fick vi ett smakprov på vilka krafter Jack-Jack besitter, men dessa är ännu okända för resten av familjen. Därav förstår man Bobs stora glädje när han i teasern upptäcker att hans yngsta son snart kan ansluta sig till gänget. Vid sidan om familjen kommer även deras vän och kollega Lucius “Frozone” Best återvända med sin frysförmåga.

10. Crazy Rich Asians (21 september)

Komedi 2018
Foto: Warner Bros. Hämtat från Entertainment Weekly

Rachel Chu åker tillsammans med sin pojkvän Nick till hans hemstad i Singapore för ett bröllop. Väl på plats avslöjas en stor hemlighet hon inte känt till tidigare. Nicks familj är snuskigt, näst intill omöjligt, rik och Nick är en av de mest eftertraktade ungkarlarna i hela Asien, vilket skapar plötsliga problem för Rachel då folk försöker få henne ur vägen.

11. Night School (28 september)

En grupp bråkmakare tvingas gå på kvällskurser för att de ska lyckas klara sina GED-prov (General Educational Development). Mer handling än så har inte släppts, och inte heller vilken roll Kevin Hart kommer ha. Gissningsvis kan vi tro att han kommer spela rollen som elevernas lärare.

Vilken av dessa kommande komedier ser du mest fram emot?

NÄSTA ARTIKEL