Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamtips v.26

Helgens streamtips v.26

Filmtopp
Filmtopp | Lista
26 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
26 juni 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

Det är dags att ta helg och njuta av bra film och TV. En hel del nya titlar har premiär och Filmtopp har plockat fram de hetaste.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga 

Will Ferrell och Rachel McAdams i "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga".
Will Ferrell och Rachel McAdams i "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga". Foto: Netflix.

Om filmen: Will Ferrell och Rachel McAdams har huvudrollerna i Netflix nya originalkomedi Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Filmen handlar om två islänningar som jagar den stora drömmen om att vinna världens största musiktävling. I filmen ser vi också Mikael Persbrandt, och Molly Sandén lånar ut sin röst till McAdams sångnummer.

Streama på: Netflix

Åreakuten – säsong 1

Poster för "Åreakuten på Viaplay".
Foto: Viaplay.

Om serien: I en spännande dramatisering får vi följa vardagshjältar som sätter sina liv på spel uppe i Åre där Göran Gillinger spelar en av de ledande rollerna.

Streama på: Viaplay

Dark – säsong 3

Stillbild ur "Dark" på Netflix.
Foto: Netflix.

Om serien: Den övernaturliga serien har skördat stora framgångar och är en av Netflix just nu populäraste serier. Dark utspelar sig i en tysk stad och fokuserar på fyra familjer vars relationer sätts på prov när två barn plötsligt försvinner. Säsong 3 blir den sista.

Streama på: Netflix

Här var helgens hetaste streamingtips för den här gången! Ett annat förslag är att spana in Streamly Play som den här veckan visar filmen "Where'd you go, Bernadette" utan kostnad. Medlemskapet är även det gratis.

Fortsätt scrolla för fler listor!

NÄSTA ARTIKEL