Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.37

Helgens streamingtips v.37

Filmtopp
Filmtopp | Lista
11 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
11 september 2020

Viaplay med två av helgens hetaste premiärer.

Som helgens streamingtips har vi de två inledande avsnitten av "Älska mig" säsong 2, den första säsongen av serien "Catwalk" på Viaplay, och Netflix-serien "The Duchess".

Älska mig (säsong 2) – Viaplay

Josephine Bornebusch i "Älska mig".
Foto: Viaplay.

Om serien: Serien som är skapad av Josephine Bornebusch skildrar kärleksrelationer i olika generationer. Medan den första säsongen handlar om att hitta kärleken handlar den andra säsongen om att hålla fast vid kärleken man hittat. Den första säsongen vann Kristallen för årets bästa TV-drama. I huvudrollerna återser vi Bornebusch, Gustav Lindh, Görel Crona, Sofia Karemyr och Johan Ulvesson.

Catwalk (säsong 1) – Viaplay

Catwalk på Viaplay
Foto: Viaplay.

Om serien: Efter den hyllade filmen av Johan Skog kommer nu serien Catwalk Viaplay. Med hjälp av Glada Hudik-teatern jagar Emma Örtlund och hennes vänner drömmen om att bli modeller på den stora scenen.

The Duchess (säsong 1) – Netflix

The Duchess på Netflix.
Foto: Netflix.

Om serien: Netflix nya dramakomedi The Duchess är ett Slice of Life-drama om en ensamstående mamma som uppfostrar hennes dotter samtidigt som hon försöker hantera karriären och hennes nya förhållande. Mitt i detta överväger hon att skaffa ett till barn – med sitt ex. I huvudrollen ser vi Katherine Ryan som varit med och skrivit serien.

För fler listor och tips --> Scrolla vidare, eller tryck här!