Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.34

Helgens streamingtips v.34

Filmtopp
Filmtopp | Lista
21 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
21 augusti 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

HBO Nordic, Amazon Prime Video och Netflix ger oss veckans hetaste premiärer. Inte minst ser vi vår svenska stjärna Malin Åkerman i en ny film.

Frayed – HBO Nordic

Frayed på HBO Nordic.
Foto: HBO Nordic.

Om serien: I Frayed tvingas den rika hemmafrun Sammy Cooper lämna sitt liv i London för att återvända hem till Australien där hon i sin tur måste konfrontera de personer och problem som en gång i tiden fick henne att byta kontinent.

Chemical Hearts

Chemical Hearts
Foto: Amazon Prime Video.

Om filmen: Riverdale-stjärnan Lili Reinhart har en av huvudrollerna i det romantiska dramat Chemical Hearts Amazon Prime Video. Filmen handlar om 17-årige Henry (Austin Abrams) som förälskar sig i utbytesstudenten Grace som börjar skriva tillsammans med honom för skoltidningen. Men kärleken är sällan enkel, inte minst i det här fallet när det uppdagas varför Grace bytt stad.

The Sleepover – Netflix

Malin Åkerman i "The Sleepover"
Malin Åkerman i "The Sleepover". Foto: Netflix.

Om filmen: I Netflix nya actionkomedi ser vi Malin Åkerman i en av de bärande rollerna. Hon spelar en mamma som hennes barn upptäcker är en före detta tjuv som blivit tvingad att göra ett sista gig. Nu gör ungarna allt i deras makt för att rädda henne. För att hitta henne följer de ledtrådarna hon planterat till dem. 

Läs också om Malin Åkermans kommande innovativa vampyrfilm "White Teeth".

 

NÄSTA ARTIKEL