Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.20

Helgens streamingtips v.20

Filmtopp
Filmtopp | Lista
15 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
15 maj 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

I denna tid är kanske hemmaunderhållningen viktigare än någonsin. Här hittar du helgens hetaste streamingtips med titlar från Netflix, HBO Nordic och Streamly.

Midway

Midway
Foto: Noble Entertainment.

Om filmen: Året är 1942. Trots nylagda fredsavtal har Japanska styrkor anfallit Pearl Harbor, vilket tvingar in USA i ett krig de envist hållit sig borta från. Nu måste de agera snabbt innan det är för sent. Slaget som skall forma kriget ligger vid Midway i Stilla havet. Trots att de är mycket färre till antalet och att fienden besitter världens farligaste stridsskepp, måste amerikanarna segra.

Tips: Spana också in vår intervju med regissören Roland Emmerich där han pratar om Jordens undergång och Greta Thunberg.

Streama här: Streamly Play

The Great (säsong 1)

The Great
Foto: HBO Nordic.

Om serien: Vår handling drar igång året 1761, när Catherine åker till Ryssland för att gifta sig med Peter och bli landets kejsarinna vid hans sida. Hon förväntar sig romantik från Peter — och en möjlighet att kunna förbättra landet, som för övrigt ligger i krig med Sverige under den första säsongen. Medan hennes nya make helt vill ha arvingar och någon som är rolig när det passar honom… och annars håller käft.

Streama här: HBO Nordic (premiär 16 maj)

White Lines (säsong 1)

White Lines
Foto: Netflix.

Om serien: Netflix nya originalserie White Lines följer vi den unga kvinnan Zoe som letar efter hennes försvunna bror på Ibiza. När hon bekantar sig med människorna i hennes liv förstår hon vilken röra han satt sig i – men kan heller inte låta bli att göra samma resa. Hon hamnar snart på en både dekadent och farlig väg. 

Streama här: Netflix