Helgens streamingtips v.13

Helgens streamingtips v.13

Filmtopp
Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 27 mars 2020 kl. 19:03

En ny helg, nya streamingmöjligheter.

I denna tid är kanske hemmaunderhållningen viktigare än någonsin. Här hittar du helgens streamingtips.

Här kan du se veckans streamingtips:

Rocketman – Streamly Play

Rocketman
Foto: Paramount Pictures.

OM FILMEN: Den hyllade musikfilmen Rocketman är en fantasifull skildring av popgeniet Elton Johns spännande karriär. Taron Egerton briljerar i huvudrollen och många menar att han borde ha Oscarsbelönats för sin insats. Extra kul att Taron faktiskt sjunger själv i filmen, kusligt likt Elton Johns ikoniska stämma.

STREAMA HÄR: Nu i helgen går det att streama Rocketman på Streamly Play, där alla medlemmar får en Playbiljett till att se filmen. Att bli medlem är dessutom kostnadsfritt.

The Invisible Man – SF Anytime

The Invisible Man
Foto: Universal Pictures.

OM FILMEN: The Invisible Man är något så ovanligt som hyllad skräckfilm. Här har man uppdaterat den klassiska historien om Den osynlige mannen och hittat på något helt nytt. Nervigt, läskigt och riktigt, riktigt spännande!

STREAMA HÄR: Bioaktuella The Invisible Man är faktiskt bara en av alla biofilmer som nu går att streama på SF Anytime. Hyrpriset ligger på 189 kronor, men vi har anordnat en tävling där 3 lyckliga vinnare får välja en valfri film att se, helt gratis. Här hittar du vår quiz-tävling!

Bäckström (säsong 1) – C More

Bäckström
Foto: C More.

OM SERIEN: Denna nya deckarserie har stor potential att bli en ny publikfavorit. Baserad på Leif G.W. Perssons böcker om den grinige, men ack så skicklige Bäckström, ser vi Kjell Bergqvist i huvudrollen tackla ett fall som visar sig bli bra mycket större än vad han någonsin kunnat föreställa sig…

STREAMA HÄR: Bäckström går nu att se på C More. Just nu har de ett erbjudande där alla nya kunder får testa deras tjänst kostnadsfritt i två veckor. Så passa på att ge Bäckström en chans!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL