Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mare of Easttown

HBO mest populära serier under 2021

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Lista
25 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
25 december 2021

Filmtopp lyfter fram läsarnas favoriter

Det börjar bli dags att summera 2021. Filmtopp lyfter fram de HBO-serier som har varit populärast på Filmtopp under årets gång.

Snart är det dags att lämna ett unikt filmår bakom sig. 2021 kommer att gå till historien som det andra året där filmindustrin tacklade tuffa utmaningar av sällan skådat mått. Samtidigt bjöds det på en hel del kvalitetsunderhållning i form av välstöpta serier och läckert utformade biofilmer.

I den här artikeln lyfter vi fram de fem HBO-serier som var populärast under årets gång, enligt läsningar och sökningar på Filmtopp. Flera av dem kan vi dessutom förvänta oss nya säsonger av!

5. Bosch

Serien om Bosch har fått en lojal fanskara under åren. Skapad av deckarsnillet Michael Connelly följer vi här en envis polis, som inte backar för att reta upp ledningen – så länge det leder till att brottet blir löst. Fenomenalt skådespel och spännande intriger utlovas!

4. Mare of Easttown

Mare of Easttown var en serie som verkligen kom smygandes från sidan och sedan blev en gigantisk snackis. Thrillern, med en briljant Kate Winslet i huvudrollen, följer en småstadspolis som utreder ett mord samtidigt som hon försöker hindra sitt liv från att falla sönder.

3. Nya Gossip Girl

Gossip Girl återvände med buller och brak under 2021, till tittarnas stora nöje. Nu är det en ny generation av ungdomar vi följer.

2. Succession

Att Succession har blivit en av vår tids hetaste dramaserier råder det inga tvivel om. På IMDb är serien just nu rankad som den näst mest populära i världen, vilket också stämmer överens bland Filmtopps läsare. Om du inte har upptäckt det här familjedramat ännu, är det hög tid nu!

1. The Handmaid's Tale

Årets mest populära HBO-serie är rent tekniskt sett inte en HBO-serie utan Hulu-serie tillgänglig på HBO. Här i Sverige är det dock HBO som har rättigheterna. Den fjärde säsongen av The Handmaid's Tale fortsätter den dystopiska skildringen med Elizabeth Moss i centrum. om den kommande, femte säsongen kan kvala sig in på nästa års lista, återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL