Nu på bio

Det senaste på biofronten!

How to Lose a Guy in 10 Days.

Filmcirkeln – avsnitt 44: How to Lose a Guy in 10 Days

Filmcirkeln
Filmcirkeln | Lista
19 januari 2022
Filmcirkeln
Filmcirkeln | Lista
19 januari 2022

How to Lose a Guy in 10 Days

Välkommen till Filmcirkeln, podcasten där Vidar, Marcus och David varje vecka diskuterar en film som de har sett.

I avsnitt 44 råder romantisk spänning i Filmcirkeln när vi tar oss an How to Lose a Guy in 10 Days (regi. Donald Petrie).

Hur skulle du göra för att stöta bort en dejt på bara tio dagar? Det tar Kate Hudson och Matthew McConaughey reda på i en romkom i sann "battle of the sexes"-anda, där ära och befordran på arbetsplatsen står på spel.

Fars och lögner, drama och eldig kemi mellan huvudrollerna, kombinerat med galen humor och njutbara lammstekar. Denna komedi från tidigt 2000-talet ber inte om ursäkt för sig. Men frågan är om den har åldrats väl?

David passar på att reda ut hur romkom-genren växte fram i Hollywood och Vidar grämer sig över musiken som han tycker är too much. Frågan är om även skeptikern Marcus till slut sveptes med i romkoms-charmen?

Spoilervarning! Se filmen innan du lyssnar på avsnittet.

Om podcasten Filmcirkeln

Filmcirkeln.

Filmcirkeln är podcasten där filmnördarna David, Vidar och Marcus varje vecka samlas för att diskutera en film som de precis sett. I en enda lång filmstafett så tipsar trion varandra om bra, dåliga, klassiska, aktuella, smala och breda filmer.

Följ oss på Facebook & Instagram under "Filmcirkeln".

Du hittar oss även på Letterboxd där vi samlar våra betyg på filmtitlarna vi diskuterar. 

NÄSTA ARTIKEL