Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi har varit som bröder"

Dwayne Johnsons största floppar – filmerna du VILL missa

David Lindahl | Lista
03 juni 2023
David Lindahl | Lista
03 juni 2023

Även en filmstjärna har sina skelett i garderoben.

Dwayne Johnson är en wrestler-gone-actor som blivit en enormt framgångsrik filmstjärna. Men även muskelknutten har sina fläckar och en karriär som innehåller ett antal kalkoner. Låt oss ta reda på vilka som är de värsta flopparna i Dwayne Johnsons karriär.

Varning – Dwayne Johnsons största floppar

The Scoprion King.
Foto: Universal Pictures

The Scorpion King (2002)

Kanske ett uppenbart val och en enkel måltavla att skjuta på. Men The Scoprion King kommer med många felaktigheter som är svåra att förbise. Som en spinoff på Mumien-franchisen var denna filmen menad att berätta historien om hur skorpionkungen kom till. Tyvärr är resultatet mest halvnakna människor och spelande muskler.

Här streamar du: The Scorpion King (2002)

G.I. Joe
Foto: United International Pictures

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Uppföljaren till den första filmen och enligt vissa en förbättring på en dassig historia. Men trots stjärnnamn som Bruce Willis mottogs inte G.I. Joe: Retaliation väl och jämfört med Dwayne Johnsons övriga actionfilmer är detta en blek historia som inte lever upp till muskelmannens bästa dagar.

Här streamar du: G.I. Joe: Retaliation (2013)

Tooth Fairy.
Foto: 20th Century Fox

Tooth Fairy (2010)

Överlag mest känt som en allmänt dålig film och inte mycket mer. Dwayne Johnson spelar en amerikansk fotbollsspelare som blir en tandfe. Tooth Fairy gjorde bra ifrån sig på de amerikanska biograferna, men står fortfarande ut som en av Dwayne Johnsons sämsta filmer.

Här streamar du: Tooth Fairy (2010)

Baywatch.
Foto: Paramount Pictures 

Baywatch (2017)

Föga förvånande att Dwayne Johnsons medverkan i nyinspelningen av de muskulösa livräddarna i serien Baywatch, är med på denna lista. Tillsammans med Zac Efron och en rad andra levererar Johnson tyvärr en film som mest får en att plocka fram skämskudden och vrida sig av ångest.

Här streamar du: Baywatch (2017)

Be Cool
Foto: 20th Century Fox

Be Cool (2005)

Dwayne Johnson, Uma Thurman och John Travolta i samma film kan väl vara något? Nepp, tyvärr inte alls. En studie i röra och bortkastad talang är att vänta och du gör helt rätt i att undvika denna flopp som varken gick hem hos kritikerna eller publiken.

Här streamar du: Be Cool (2005)

Dwayne Johnson största floppar
Foto: Warner Bros.

Black Adam (2022)

Dessvärre har listan på Dwayne Johnsons största floppar kunnat göras längre även på senare tid. Okej, Black Adam lär fortfarande dra in stålarna (det gör väl å andra sidan alla superhjältefilmer) men som film betraktad är den inget annat än undermålig. I Filmtopps recension beskrivs den som en enda röra av actionscener och en helhet som fullständigt saknar substans.

Här streamar du: Black Adam (2022)

NÄSTA ARTIKEL