Låg energi inför skolstarten? Här filmer och serier som höjer peppen!

Låg energi inför skolstarten? Här är filmer och serier som höjer peppen!

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:48 | Publicerad 20 augusti 2023 kl. 14:00

Upplyftande tips på Disney+

Nu är det dags att återgå till skolbänken – men det behöver inte vara tråkigt. Här är tips på filmer och serier som påminner oss om hur spännande och roligt plugget kan vara.

Sommaren lider mot sitt slut och skolstarten ligger nu bara runt hörnet. Känslan av spänning och förväntan infinner sig därför hos många studenter och elever landet runt. Trots att det är arbetet i skolbänken som väntar, är det dessa spännande filmer och serier som kommer att ge dig den rätta ”back-to-school”-känslan. Här kommer ett skepp lastat med skolpepp som kommer få dig att skratta, gråta och inspireras inför det kommande läsåret.

Låg energi inför skolstarten? Här filmerna och serierna som piggar upp!
Foto: Disney.

High School Musical: The Musical: The Series S1-4 (2019–2023)

Det första tipset bygger vidare på allas älskade filmserie. I denna uppskattade High School Musical-spinoff får vi följa en grupp tonåringars liv när de börjar på skolan East High. Tillsammans i dramaklubben sätter de upp pjäsen High School Musical.

Love, Victor S1-3 (2020–2022)

Alla kan vi relatera till att vara ny i skolan och att behöva vänja sig vid stora förändringar. I den hyllade coming-of-age-serien Love, Victor berättas storyn om den nyblivna studenten Victor på Creekwood High och hans resa av självupptäckande, samtidigt som han tar sig an livet i en helt ny stad.

Låg energi inför skolstarten? Här filmerna och serierna som piggar upp!
Foto: Disney.

Monsters University (2013)

Innan Mike och Sully började jobba på Monsters Inc. så gick de i skolan tillsammans. Det här är berättelsen om Mike och Sullys rivalitet under skolåren som sedan ledde till en stark och långvarig vänskap mellan de båda monstren.

Dagbok för alla mina fans (2021)

Många känner igen de minnesvärda karaktärerna Greg och Rowley ifrån bokserien Dagbok för alla mina fans. Här kan vi följa deras äventyr på Crossland High School i den filmatiserade versionen på Disney+.

Låg energi inför skolstarten? Här filmerna och serierna som piggar upp!
Foto: Disney.

Glee S1-6 (2009–2015)

I den musikaliska dramakomedin Glee följer vi en grupp tonåringar som sjunger, dansar till klassiska låtar, samtidigt som de hanterar sitt personliga liv vid sidan av.

Abbott Elementary S1–2 (2021–2022)

Vi är vana vid att följa studenternas skolliv, men i Abbott Elementary får vi även se andra sidan av myntet. Närmare bestämt får vi följa en grupp engagerade och passionerade lärare i vad som är en fartfylld arbetsplatskomedi.

Samtliga titlar finns att se på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL