De 7 mest sevärda realityserierna från USA 2023 – och var du hittar dem

De 7 mest sevärda realityserierna från USA 2023 – och var du hittar dem

Sofie Landgren
13 juni 2023 kl. 14:00

Drama i världsklass

Är du likt många en riktig sucker för realityserier? Då har du kommit rätt! Vi på Filmtopp har samlat de bästa amerikanska realityserierna du absolut inte vill missa och vart du kan streama dem.

Vaderpump rules
Foto: Hayu.

Vanderpump Rules 

Vi rivstartar med världens mest omtalade realityserie just nu "Vanderpump Rules". 

Följ den passionerade, flyktiga och heta och besvärade personalen på Lisa Vanderpumps restaurang SUR i West Hollywood. Lisa balanserar sina moderliga instinkter med sitt kloka affärssinne för att behålla kontrollen över denna vilda grupp anställda när de förföljer sina drömmar och varandra medan de arbetar på hennes "sexiga, unika restaurang."

Den tionde säsongen av denna populära serie har precis gått i mål. Det har varit en säsong med extra mycket dramatik då en hemlig affär mellan två av deltagarna kom upp till ytan tidigare i år. 

Har du inte sett Vanderpump Rules tidigare så är det dags att sätta igång. Du hittar alla 10 säsonger på streamingtjänsterna Hayu och C More, med en garanti om att du inte kommer att bli besviken.

The Real Housewives of New Jersey
Foto: Hayu.

The Real Housewives of New Jersey

Ytterligare en serie som precis avslutat sin senaste säsong.

Vi åker till Garden State, New Jersey, för den här upplagan i The Real Housewives-franchisen, som har fokus på rika Jersey-kvinnor som är mer än bara vänner. Dramatiken är maxad med intriger mellan familj och vänner.

The Real Housewives of New Jersey har precis avklarat sin 13e säsong och du kan streama samtliga på Hayu och på C More.

Southern Charm
Foto: Hayu.

Southern Charm

En till realityserie som varit i ropet under året tack vare otrohetsskandaler är Southern Charm.

Gå bakom murarna i Charleston, South Carolinas mest aristokratiska familjer, och upptäck en värld av exklusivitet, pengar och skandal som går generationer tillbaka i tiden. Den fartfyllda, dramafyllda dokuserien följer Charleston-singlar som kämpar med begränsningarna i det här täta, eleganta samhället.

Det finns i dagsläget 8 säsonger att streama. Den 25 mars annonserade Bravo att de nu är färdiga med inspelningen av säsong 9 som kommer ut inom kort. Den nya säsongen kommer att innehålla intriger utan dess like och har du inte sett Southern Charm tidigare så är det god tid för att kolla ikapp innan säsong 9 släpps.

Southern Charm finns att streama på Hayu och Viaplay.

The real housewives atlanta
Foto: Hayu.

The Real Housewives of Atlanta

Pågående säsong.

De fantastiska damerna i The Real Housewives of Atlanta gör sitt bästa för att komma till ett helande utrymme. Men med vänskap på randen, anklagelser som orsakar bråk och skilsmässanyheter som är för mycket, kommer dessa kvinnor att kunna kanalisera positiva vibbar?

The Real Housewives of Atlanta består av 15 säsonger som finns att streama hos Hayu och C More.

Summer House
Foto: Hayu.

Summer House

Ytterligare en realityserie som precis avslutat sin senaste säsong är Summer House.

Ta kuststaden Montauk i New York med storm samtidigt som du följer en grupp på nio vänner som gör den exklusiva enklaven till sin favoritplats mellan Memorial Day och Labor Day – det vill säga när de inte stressar med sina vardagsjobb inne i New York. Man kan säga att de jobbar hårt och festar mycket hårdare.

Det blir ofta gästspel från realityprofiler från bland annat Vanderpump Rules och Southern Charm.

Summer House består av 7 säsonger som går att hitta på Hayu och C More.

The Real Housewives of Orange County
Foto: Hayu.

The Real Housewives of Orange County

Pågående säsong.

De lever i värld full av lyx, men livet är inte alltid perfekt för hemmafruarna i en av USA:s mest välbärgade områden. Programmet följer hemmafruarna genom lyx, skönhetsoperationer, träning, shopping, resor, bråk och intriger.

Det finns hela 17 säsonger att avnjuta på både Hayu och Viaplay.

Summer House: Martha's Vineyard
Foto: Hayu.

Summer House: Martha's Vineyard 

Sprillans ny, pågående serie.

I Bravos senaste satsning Summer House: Martha's Vineyard får vi följa en grupp vänner när de semestrar i det historiska Oak Bluffs-området i Martha's Vineyard, en av de mest pittoreska destinationerna i New England. Från yachtfester till elektrifierande romantik, både nöje och drama står på spel för dessa unga proffs och entreprenörer under deras vistelse. Det blir oväntat mycket drama när ett gäng vuxna människor flyttar in och spenderar en hel sommar tillsammans.

Summer House: Martha's Vineyard (säsong 1) finns att streama på Hayu och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL