9 roliga fakta om "New Girl (2011-)"

9 roliga fakta om "New Girl (2011-)"

Axel Diedrichs
Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 05 november 2015 kl. 18:11

Har du koll på detta om Jess och hennes rumskamrater?

Säsong 5 av den hyllade komediserien New Girl kommer med stora förändringar i seriens kärna. Zooey Deschanel som gör huvudpersonen Jess har tagit mammaledigt och ersätts tillfälligt av Megan Fox. Seriens skapare Elizabeth Meriwether har sagt att Foxs karaktär är tänkt att "kasta om rumskamraternas liv", men amerikanska medier rapporterar att stjärnbytet inte har tagits emot väl av fans världen över.

9 roliga fakta om "New Girl (2011-)"
Foto: 20th Century Fox

Vi tittar tillbaka på de 4 första säsongerna med 9 roliga fakta om "New Girl". Hur mycket visste du redan?

9. Amanda Bynes (She's the Man, Easy A) var länge tänkt att spela Jess men Zooey Deschanel kom ut som vinnare i kampen om rollen.

8. Exteriörbilderna på gruppens lägenhetshus är tagna på hörnet av Avery Street och Traction Avenue i Los Angeles, Kalifornien.

7. När serien kom 2011 blev den utnämnd som en av de mest lovande serierna av juryn i Critics Choice Television Awards.

6. Damon Wayans Jr. som spelar Coach gick i high shcool tillsammans med Zooey Deschanel.

5. I första säsongen av serien var Deschanel och Jake Johnson (Nick) regisserade att ha så pass lite fysisk kontakt de bara kunde. Anledningen till detta vara att skaparna ansåg att deras kemi var för distraherande.

4. Båda skådespelarna Katie Cassidy och Stephen Amell gästade seriens första säsong. De båda blev senare storstjärnor i serien Arrow (2012-).

3. Nicks catchphrase är "This is my nightmare!".

2. Samtliga av de manliga huvudrollerna har spelat poliser. Lamorne Morris (Winston) spelar polis i just New Girl, Max Greenfield (Schmidt) i Veronica Mars (2014), Johnson och Wayans Jr. i Let's Be Cops (2014).

1. I avsnitt 2 av säsong 2 var skådespelerskan Keenyah Hill, som spelar Winstons syster, deltagare i säsong 4 av America's Next Top Model. När Schmidt raggar på henne gör han en referens till Tyra Banks, ledare för programmet.

Den nya säsongen var först tänkt att ha premiär redan i september i år men har flyttats fram till årsskiftet.

 

NÄSTA ARTIKEL