7 filmer och serier med Mila Kunis du måste se

7 filmer och serier med Mila Kunis du måste se

Moa  Andersson
19 januari 2023 kl. 15:01

Mila Kunis – stjärnans filmer och serier du inte vill missa

Är du också en av alla som älskar Mila Kunis? Då har du hittat rätt. Här är en lista på filmer och serier med skådespelerskan som du inte får missa.

7 filmer och serier med Mila Kunis du måste se

Friends with Benefits
Foto: Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group

Friends with Benefits (2011)

Friends with Benefits är en riktig Mila Kunis-klassiker som alla bör se och därför är den självklart först ut. Den romantiska komedin utspelar sig i New York staden som aldrig sover, och berättar om den unga rekryteraren Jamie Rellis. Hon lyckas övertyga Dylan Harper, som spelas av Justin Timberlake, att lämna sitt framgångsrika jobb i San Francisco för att istället tacka ja till ett jobb i "The Big Apple".

Trots deras starka attraktion till varandra bestämmer de sig för att bara vara vänner eftersom de representerar allt de sprungit ifrån när det kommer till relationer. De tror att det perfekta arrangemanget är att vara "vänner med fördelar", tills de inser att det inte fungerar i längden.

Här ser du vart du kan streama Friends with Benefits

Bad Moms Mila Kunis
Foto: STX Entertainment

Bad Moms (2016)

Komedin Bad Moms är en perfekt film för att lysa upp en grå dag. En vardag som kantas av kaos är bara förnamnet på denna film där alla kan hitta något att relatera till. Precis som många mammor tar Amy Mitchell (Kunis) hand om alla andra, förutom sig själv. Utifrån andras ögon ser hennes liv perfekt ut: hon har ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn och ett vackert hem. Allt hon gör verkar vara så lätt  hon gör karriär, bakar till skolan och sitter alla kommittéer.

Amys liv är däremot inte så perfekt som det ser ut, strax under ytan närmar hon sig bristningsgränsen. Hon är överarbetad, överpresterande och utmattad av alla krav. Hon bestämmer sig tillsammans med två nyfunna vänner, som också är mammor, att lämna sina inrutade liv för att leva på riktigt. Det är dock inte något som välkomnas med öppna famnar av samhällets andra perfekta mammor.

Här ser du vart du kan streama Bad Moms

A Bad Moms Christmas Mila Kunis
Foto: STX Entertainment

A Bad Moms Christmas (2017)

Vi får inte glömma att Bad Moms har en uppföljare A Bad Moms Christmas. I komedin gör vännerna Amy (Kunis), Kiki (Kristen Bell) och Carla (Kathryn Hahn) uppror mot julens förväntningar i hopp om den perfekt julledigheten för sina familjer. Vännerna känner sig underskattade och överansträngda, men som om det inte vore nog att planera en felfri jul måste de samtidigt ta hand om de ultimata fienderna: deras egna mammor.  

Här ser du vart du kan streama A Bad Moms Christmas

Black Swan Mila Kunis
Foto: Searchlights Pictures

Black Swan (2010)

Natalie Portman blev Oscarsbelönad för sin roll som Nina Sayers, The Swan Queen, i kategorin för Bästa kvinnliga huvudroll, med Black Swan. I berättelsen om Nina kretsar hela hennes liv kring balett, liksom för de flesta ballerinor. I New York City Balett Company är hon en av de starkast lysande stjärnorna och när det är dags att ersätta ballerinan Beth som huvudrollen i Svansjön står hon näst på tur. Däremot får hon oväntad konkurrens av nykomlingen Lily, spelad av Mila Kunis, som imponerar stort på regissören med sin passion och sensualitet.

Rivalerna utvecklar en vrickad vänskap och Nina blir mer och mer desperat, frågan är hur långt hon är villig att gå för sin karriär. 

Här ser du vart du kan streama Black Swan

Forgetting Sarah Marshall Mila Kunis
Foto: Universal Pictures

Forgetting Sarah Marshall/Dumpad (2008)

Forgetting Sarah Marshall, eller Dumpad som den heter på svenska, är ännu en modern, klassisk romantisk komedi med Mila Kunis. Filmen handlar om musikern Peter Bretter, spelad av Jason Segel, som går och väntar på sitt stora genombrott. Han har en relation med tv-kändisen Sarah Marshall, som spelas av Kristen Bell, och har under de senaste sex åren befunnit sig i skuggan av flickvännen. Med tålamod har han burit hennes handväska medan paparazzifotografernas kamerablixtar smattrat och Peter har accepterat att bli bortglömd i hennes närvaro, för han avgudar verkligen sin flickvän.

En dag bestämmer sig Sarah för att dumpa honom och hela Peters värld rubbas. Efter ett tag av dejtande och ett slutgiltigt sammanbrott bestämmer han sig för att resa så långt bort från exet som möjligt. 

Här ser du vart du kan streama Forgetting Sarah Marshall

The Book of Eli Mila Kunis
Foto: Warner Bros

The Book of Eli (2010)

The Book of Eli är en postapokalyptisk berättelse om den ensamme krigaren Eli, spelad av Denzel Washington, som vandrar ödemarken som en gång i tiden var USA. Han är på ett uppdrag västerut som han inte riktigt förstår men som han bara vet att han måste slutföra. Eli har en bok som han måste vakta med sitt liv, den är nämligen framtidens enda hopp. Sonara, som spelas av Mila Kunis, är ditsänd för att svika Eli men det slutar med en helt annan historia...

Här ser du vart du kan streama The Book of Eli

That 70's Show Mila Kunis
Foto: Carsey-Werner

That '70s Show (1998-2006)

Den välkända komediserien That '70s Show blev startskottet på Mila Kunis och Ashton Kutchers relation som med åren växt till att bli av det romantiska slaget och ett stadigt förhållande. Det finns sammanlagt 200 avsnitt av serien där sex ungdomar på 70-talet spenderar sin största tid i Erics källare. Efter 17 års uppehåll sedan det sista avsnittet av That '70s Show släpptes den 18 maj 2006 har i dag, den 19 januari 2023That '90s Show äntligen premiär på Netflix.

Här ser du var du kan streama That '70s Show

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL