LISTA: Vårens biofilmer för hela familjen

LISTA: Vårens biofilmer för hela familjen

16 april 2023 kl. 12:00

Rövare, tv-spel och prinsessor – det här är familjefilmerna du inte vill missa

Är det dags att ta med barnen på bio? Här är listan på kommande filmer som har premiär på bio nu i vår!

Helt Super

Regi: Rasmus A. Sivertsen

Helt super handlar om den klumpiga tjejen Hedvig vars pappa är superhjälten Superlejonet. Jobbet som superhjälte går i arv men när Hedvigs pappa anser att hon inte passar i rollen som superhjälte ger Hedvig inte upp. Hon är fast besluten om att bli Superlejonet med hjälp av Superlejondräkten som förstärker hennes bra men även dåliga egenskaper. 

Den svenskdubbade filmen har biopremiär den 3 mars!

Folk och rövare i Kamomillastad

Regi: Rasmus A. Sivertsen

Filmen är baserad på Thorbjørn Egners bok av samma namn och handlar om tre rövare i den fridfulla staden Kamomillastad. Rövarna heter Kasper, Jesper och Jonathan och vill de ha något så snor de det, helt enkelt! En dag blir de påkomna med att tjuva och hamnar i stadens fängelse men när en brand bryter ut är det dags för banditerna att bevisa för staden att de är är mer än rövare.

Sång och tal är på svenska och filmen har biopremiär den 31 mars!

Lumlarnas förtrollade skog

Regi: Alê Abreu

De hemliga agenterna Klo och Bruno kommer från två olika kungariken och stöter en dag på varandra i den Förtrollade skogen. De är först misstänksamma mot varandra men inser att de båda är utskickade på samma uppdrag - hitta lumlarna och och återställa freden! Men för att göra det så måste agenterna först bli vänner med varandra, vilket inte visar sig vara det enklaste.

Filmen går att se på bio den 31 mars!

Super Mario Bros. Filmen

Regi: Aaron Horvath, Michael Jelenic

Bowser är tillbaka och vill härska över världen och nu måste Mario och hans vänner samarbeta för att sätta stopp för han onda planer. Filmen ger oss ett färgstarkt äventyr för både barn och vuxna och tar oss på en resa in i Super Marios världar och galaxer.

Super Mario Bros. Filmen har en svensk dubbning och har biopremiär den 5 april!

Victor och Josefine - resan till Snackistan

Regi: Julien Chheng, Jean-Christophe Roger

Victor och Josefine ska resa till Victors hemland, Snackistan. Victor berättar om ett land fyllt av musik där mottot är “så är det bara”. Men när vännerna kommer till Snackistan har allt förändrats och musik har förbjudits. Victor och Josefine väljer därför att ta upp kampen om att befria musiken.

Den svenskdubbade filmen har biopremiär den 21 april!

Den lilla sjöjungfrun

Regi: Rob Marshall

Nu kommer den efterlängtade live action version av den animerade kultklassikern från 1989, Den lilla sjöjungfrun. Vi får följa sjöjungfrun Ariel som förälskar sig i en människa. Hon skriver därför på ett kontrakt hos sjöhäxan där hon byter sin röst mot människoben för att försöka vinna prinsens kärlek. Men hur ska hon lyckas och vad kommer hända om hon inte lyckas vinna prinsens hjärta i tid?

Filmen har biopremiär den 26 maj och är på engelska!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL