Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Höstens nya serier och filmer Viaplay 2021

5 serie-tips för dig som gillar Barracuda Queens

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Lista
06 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Lista
06 juni 2023

Spänning, äventyr och krim

Tillhör du en av de som inte kan få nog av Netflix senaste, svenska storsatsning "Barracuda Queens" och vill se mer av liknande innehåll? Då har du kommit rätt! Här har vi 5 tips på serier du garanterat kommer att tycka om.

Outer Banks (2020)
Foto: Netflix.

Outer Banks (2020)

En amerikansk serie som handlar om John B som tillsammans med tre av sina bästa kompisar beger sig, efter att ha hittat en skattkarta, iväg på en skattjakt. Skatten kan vara kopplad till Johns pappas försvinnande.

Det finns hela 3 actionladdade säsonger att avnjuta på Netflix.

"Störst av allt" (Säsong 1)
Foto: Netflix.

Störst av allt (2019)

"Störst av allt", eller "Quicksand" som är den amerikanska titeln, är en spännande svensk ungdomsserie med Hanna Ardéhn och Felix Sandman i huvudrollerna.

När en tragedi utspelar sig på en förskola i Stockholms rikaste förort hamnar en normal gymnasieelev, Maja Norberg, inför rätta för mord. När händelserna den dagen avslöjas, så är även de privata detaljerna om hennes förhållande till Sebastian Fagerman och hans dysfunktionella familj. Störst av allt är baserad på den bästsäljande romanen av Malin Persson Giolito som har kommit ut i 26 länder och 2016 utsågs till årets nordiska kriminalroman.

Störst av allt består av en säsong och finns att streama på Netflix.

Pretty Little Liars
Foto: Warner Bros.

Pretty Little Liars (2010)

En spännande ungdomsserie om fyra vänner som återförenas för att kämpa mot en okänd fiende som hotar att avslöja deras största och mörkaste hemligheter. Skvaller frodas bland dyra bilar, stora herrgårdar och perfekta trädgårdar i den praktfulla staden Rosewood i Pennsylvania. Här har alla någonting att dölja. De fyra vännerna Spencer, Hanna, Aria, och Emily har glidit ifrån varandra, men återförenas efter att deras bästa vän, gruppens ledare, försvinner spårlöst. De börjar snart få meddelanden från någon som känner till alla deras mörka hemligheter...

"Pretty Little Liars" består av hela 7 säsonger, här kan du se vart de finns att streama.

Zebrarummet A Class Apart (season 1)
Foto: Viaplay.

Zebrarummet (2021)

Ett svenskt kriminaldrama med bland annat Alva Bratt från Barracuda Queens i en av rollerna.

En ung elev från den anrika internatskolan Tuna Kvarn hittas död, ett mysterium som omgärdas av kompakt tystnad från skolans priviligierade ungdomar. En bit ifrån Tuna Kvarn ligger den kommunala Holmeredskolan, som snabbt blir utpekad som källan till tragedin. Nu riktas omvärldens blickar mot skolorna, och när en mobilfilm från Tuna Kvarns förnedrande initieringsriter läcker ut i sociala medier sätts oanade mekanismer i rörelse.

"Zebrarummet" består av en säsong, här kan du se vart den finns att streama.

Björnstad. Foto: Niklas Maipoix/HBO Nordic
Foto: Sky Showtime.

Björnstad (2020)

En svensk, spännande ungdomsserie.

Hockeystjärnan Peter återvänder till Björnstad för att bygga juniorlaget och säkra framtiden. Att bära hela stadens hopp på sina axlar är en tung börda för Björnstads pojkar och det blir startskottet till en våldsam handling som lämnar en flicka traumatiserad och en stad i kaos.

"Björnstad" består av en säsong, här kan du se vart den finns att streama.

NÄSTA ARTIKEL