Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Al Pacino

5 bra filmer med Al Pacino du inte sett

David Lindahl | Lista
25 april 2020
David Lindahl | Lista
25 april 2020

Missa inte dessa underskattade filmer från legenden.

Gudfadern eller Scarface. Al Pacino har varit med i många filmer som klassas som de bästa någonsin. Men här är 5 stycken som du kanske missat, men som du absolut måste se.

Frankie och Johnny (1991)

Nyligen utkommen från fängelse börjar Johnny jobba på ett café där servitrisen Frankie jobbar. Hon är blyg och introvert, men Johnny är övertygad om att de skulle passa bra ihop. Ett romantiskt drama med fantastiska Al Pacino och Michelle Pfieffer

 

Glengarry Glen Ross (1992)

På ett mäklar kontor anordnas en säljtävling där förloraren också förlorar jobbet. Glengarry Glen Ross är ett mäklardrama med en superensemble med namn som Al Pacino, Ed Harris, Kevin Spacey, Jack Lemmon och Alec Baldwin.

 

Köpmannen i Venedig (2004)

Köpmannen Antonio lånar pengar av Shylock med kött från sin egen kropp som insats. Men vad som började som ett skämt blir snabbt en lek på liv och död. William Shakespeares pjäs kommer till liv genom tungviktarna Al Pacino och Jeremy Irons

 

Scarecrow (1973)

Den fattige luffaren Max hamnar ofta i trubbel. Han slår följe med före detta sjömannen Lion och tillsammans beger de sig västerut. Ett välspelat drama med briljanta Gene Hackman och Al Pacino i huvudrollerna.

 

Djävulens advokat (1997)

Vad sägs om Keanu Reeves som en försvarsadvokat som får jobb på ett kontor i New York med Al Pacino som dominant chef? Djävulens advokat är en spännande film där Pacino får spela på många av hans fantastiska strängar.