Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Scrubs Christmas

10 minnesvärda julavsnitt

Filmtopp
Filmtopp | Lista
29 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
29 november 2020

Förbered dig inför julen med dessa minnesvärda julavsnitt.

Julavsnitt i tv-serier är en nästan lika stor tradition som självaste julafton. De mest populära tv-serierna gör nya julavsnitt varje år, och de mest populära julavsnitten tittas på varje år. Det är ett sätt att förbereda sig inför julen och att mysa sig i stämning med sina favoritkaraktärer. Här nedanför har vi därför sammanställt en lista på några av de mest minnesvärda julavsnitten!

Christmas Party – The Office (Avsnitt 10, Säsong 2)

Den årliga julklappsleken på kontoret spårar ur när Michael insisterar på att de ska köra ”Yankee Swap” och stjäla varandras julklappar.

A Christmas Carol – Doctor Who (Säsong 6)

Den elfte doktorn, Matt Smith, åker tillbaka i tiden för att ändra en bitter gammal mans öde. Ett avsnitt inspirerat av Charles Dickens julklassiker ”A Christmas Carol”.

The Constant – Lost (Avsnitt 5, Säsong 4)

Desmonds medvetande hoppar i tiden mellan 1996 och 2004, och han måste hitta en konstant mellan årtalen för att inte tappa bort sig, vilket slutar i ett känslofyllt samtal med hans gamla flickvän Penny på julaftonen 2004.

Boom Crunch – Desperate Housewives (Avsnitt 10, Säsong 6)

Utpressningar och bråk utlovas när de boende på Wisteria Lane ordnar julparty, men helt oväntat störtar det ett flygplan mitt under julkörens framträdande.

White Christmas – Modern Family (Avsnitt 9, Säsong 7)

Familjen Delgado-Pritchett åker ut till en stuga över julen i hopp om en vit jul, men det kommer ingen snö och uppstår istället konflikter, och några roliga nickningar till The Shining.

LAXmas – New Girl (Avsnitt 11, Säsong 4)

Gänget i New Girl ska flyga hem över jul men fastnar på flygplatsen i Los Angeles och upplever en mängd tokigheter tillsammans, bland annat en snuskig jultomte.

Can’t Fix Crazy – Orange is the New Black (Avsnitt 13, Säsong 1)

Fångarna på Litchfield ordnar julklappslekar och en julshow med fantastiska framträdanden, men den mysiga julstämningen avbryts av ett dödligt slagsmål mellan Piper och en Pennsatucky i Luciaskrud.

Abed’s Uncontrollable Christmas – Community (Avsnitt 11, Säsong 2)

Abed vaknar i en värld av stopmotion-animationer och måste tillsammans med studiegruppen ta reda på den riktiga meningen med julen. Ett fantasifullt avsnitt med en känsla av härligt barnslig jul-magi!

My Own Personal Jesus – Scrubs (Avsnitt 11, Säsong 1)

Det är juletider på sjukhuset och Turk tappar tron på Gud, samtidigt som han försöker återfinna den måste J.D. filma en förlossning och Elliot hjälpa en gravid tonåring.

In the Clamor and the Clangor – Gilmore Girls (Avsnitt 11, Säsong 4)

Ett av många minnesvärda julavsnitt i Gilmore Girls, en serie med många mysiga avsnitt, och i just detta berättar äntligen Lane för sin mamma om sina musikdrömmar.

MER LÄSNING: 10 julfilmer du måste se innan du dör!

NÄSTA ARTIKEL