Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Rifkin's Festival

Woody Allens nya film har fått en trailer

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
22 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
22 september 2020

Inte lika stjärnspäckat som vanligt.

Woody Allen har under åren legat bakom ett 50-tal filmer. Nu har en trailer släppts till den 84-årige regissörens nya film "Rifkin's Festival".

Efter att anklagelserna om övergrepp mot dottern Dylan Farrow uppdagades igen (de blev först omskrivna under 90-talet mitt under Woody Allens och Mia Farrows skilsmässa och droppades efter att flera barnpsykologer och läkare uttalat sig) fick Woodys förra film A Rainy Day in New York aldrig någon distribution i USA. Filmen släpptes dock i Europa där den fick relativt god kritik, bland annat gav Filmtopp den 4 av 5 i betyg.

Nu är han åter igen aktuell med dramakomedin Rifkin's Festival, som förväntas ha officiell premiär i Spanien den 2 oktober.

Alldeles nyligen har en trailer släppts, men denna gången är det inte riktigt lika stjärnspäckat som vanligt. Något som förmodligen beror på att flera skådespelare har tagit avstånd från regissören. Däribland Kate Winslet som trots att hon lovordade Woody Allen så sent som 2017, numera ångrar allt typ av samarbete med honom.

I Rifkin's Festival ser vi skådespelare som Gina Gershon, Wallace Shawn och Christoph Waltz. Se trailer här nedan:

Om Rifkin's Festival blir regissörens sista film återstår givetvis att se, men sett till att Woody Allen, trots sin höga ålder, fortfarande är aktiv bakom kameran har han kanske några fler projekt i sig.

För mer läsning --> Scrolla vidare! Läs också vår lista med filmklassiker som nästan aldrig blev gjorda!