Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Head

Trailern till Viaplay-serien The Head ger oss kalla kårar

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
11 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
11 november 2020

En av jordens mest ogästvänliga platser.

Här är den officiella trailern för engelsk-danska thrillerserien "The Head" - med flera svenska skådespelare i den internationella rollistan. "The Head," utspelar sig på en forskningsstation på en av jordens mest ogästvänliga platser och har Viaplay-premiär den 6 december.

The Head utspelar sig på en forskningsstation på Sydpolen under vintersäsongen, vilket innebär att solen inte lär lysa under de närmsta månaderna. Ett litet team med biologen Arthur Wilde i spetsen stannar kvar för att undersöka klimatförändringarna. När sommaren återvänder, finner biologens avlösare Johan Berg forskningsstationen tom och teamet som har varit kvar under vintern är antingen döda, eller försvunna.

Johan befinner sig plötsligt mitt i jakten på en mördare, och hans fru Annika är dessutom en av de saknade. För att ta reda på vad som hänt behöver Johan förlita sig på Maggie, en ung doktor som är den enda i teamet som överlevt. Eller är hon verkligen det?

I rollerna ser vi bland andra internationellt kända John Lynch (The Terror), Katharine O'Donnelly (Mary Queen of Scots), Alexandre Willaume (Viaplays Hidden - förstfödd) och Amelia Hoy (Killing Eve), tillsammans med Hannes Fohlin (Vår tid är nu), Richard Sammel (Casino Royale), Àlvaro Morte (La casa de papel), Sandra Andreis (Box 21) och japanska popstjärnan Tomohisa Yamashita.

The Head är regisserad av Jorge Dorado (The Pier) och skriven av Àlex och David Pastor (Carriers). Serien är inspelad både på Island och på Teneriffa, och producerad av Mediapro Studio i samarbete med Hulu Japan och HBO Asia.

"The Head" är en engelsk-dansk thriller i sex delar som har premiär på Nordic Entertainment Gropus streamingstjänst Viaplay 6 december.

MER LÄSNING: Spana in vår lista med de bästa serierna på Viaplay!

NÄSTA ARTIKEL