Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Camilla Läckberg

Se trailer till Camilla Läckbergs Lyckoviken

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
22 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
22 september 2020

Förbjuden kärlek, stora svek – och en mystisk mordgåta. Nu börjar nedräkningen till deckardrottningen Camilla Läckbergs nya moderna såpa Lyckoviken som har premiär den 20 oktober på Viaplay och TV3. Här är den första teasern.

Snart gör såpagenren comeback men i modern tappning – i form av deckarförfattaren Camilla Läckbergs nya serie Lyckoviken. Berättelsen utspelar sig i den fiktiva småstaden Hammarvik, dit polisen Johanna (Disa Östrand) återvänder för sin mammas begravning. Hon har bara planerat att stanna några dagar, men när en ung kvinnas döda kropp hittas i bakluckan på en bil dras Johanna in i en utredning som ska ta henne tillbaka till den plats hon en gång flydde från.

När ungdomskärleken Danne (Martin Stenmarck) – nu familjefar och gift med Johannas före detta bästa vän Pernilla (Linda Santiago) – dyker upp kompliceras allt ytterligare. Motvilligt blir Johanna indragen i ett triangeldrama präglat av lögner, svek och åtrå.

– Johanna är en person som är otroligt högpresterande i sitt yrke som polis, men som gör bort sig en hel del på andra plan i livet, säger huvudrollsinnehavaren Disa Östrand och fortsätter:

– Jag tycker att Lyckoviken har exakt allt det man älskade med den klassiska såpan, men i en modern "år 2020-version". Såpan var ju en väldigt enande genre, alla samlades framför en serie och kunde sedan skvallra om vad som hände i avsnittet. Jag hoppas att det kommer bli så med Lyckoviken också, att tittarna verkligen kan få gå in i den världen och ha den som en verklighetsflykt.

Lyckoviken är ett Viaplay Original i åtta avsnitt à 45 minuter. Serien har premiär den 20 oktober med två avsnitt på Viaplay över hela Norden och med ett avsnitt på TV3 kl 21.00, därefter ett nytt avsnitt i veckan.

Scrolla vidare för mer fler trailers och klipp! Spana också in vår lista med kommande Viaplay-serier!

NÄSTA ARTIKEL