Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer: förvrängt skräckhus i You Should Have Left

Trailer: förvrängt skräckhus i You Should Have Left

Kristian Andersson | Klipp
10 juni 2020
Kristian Andersson | Klipp
10 juni 2020

Kevin Bacon och Amanda Seyfried i Universals nästa rysare.

Hur kan rummet vara längre på insidan än på utsidan? I "You Should Have Left" får en manusförfattare ångra sitt nya villaköp. Se trailern här!

Kevin Bacon i "You Should Have Left".
Kevin Bacon i "You Should Have Left". Foto: Universal Pictures.

Efter succén med "Den osynlige mannen" är Universal på väg tillbaka med nya kusligheter för biopubliken. Nu kan du se trailern till "You Should Have Left", som samproduceras av Blumhouse Productions.

I You Should Have Left spelar Kevin Bacon en manusförfattare som flyttar ut till Alperna för att kunna skriva sin nästa stora hit. Han lider redan av writer's block, och snart av någonting mycket värre än så. I rollen som hans fru ser vi Amanda Seyfried.

Se trailern till filmen här nedan:

 

Universals storartade planer på att liva upp deras Dark Universe med reboots på sina monsterklassiker fick en usel start av den sågade Mumienfilmen med Tom Cruise. Mycket kändes off och Tompans märkliga prestation gav honom till och med en Razzie Award. Men med småskalige Den osynlige mannen som överraskade många, ser det ut som att Universal hittat skräckformen igen.  

You Should Have Left verkar vara av samma produktionsskala som Den osynlige mannen och den görs dessutom tillsammans med Blumhouse Productions, genrens ledande produktionsbolag idag. Deras mest kända verk är Get Out

"You Should Have Left" släpps på hyrtjänster 19 juni.

Fortsätt scrolla för fler trailers och klipp!