Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer släppt till Hold the Dark – Alexander Skarsgård med huvudroll

Trailer släppt till Hold the Dark – Alexander Skarsgård med huvudroll

Kristian Andersson | Klipp
21 augusti 2018
Kristian Andersson | Klipp
21 augusti 2018

Netflix har släppt en alldeles ny teaser till den kommande filmen Hold the Dark.

På bilden ser vi varg jägaren Russell Core
Entertainment Weekly: Jeffrey Wright

Netflix vägrar bromsa ned sin produktionshastighet. Nu är de snart på nytt filmaktuella med en thriller – Hold the Dark, där vi får se Alexander Skarsgård i huvudrollen.

Många ställer sig skeptiska till Netflix originalfilmer som bjudit på blandad kvalitet. Vi har sett tokhyllade verk som Mudbound och Beasts of No Nation men även kalkoner, bland annat Adam Sandlers filmer så som Ridiculous 6 och The Week Of.

Men kanske slutar skeppet snart att gunga då de släpper flera nya filmer de kommande månaderna. Netflix har också lyckats fånga några av de absolut bästa regissörerna så som Bröderna Coen, Alfonso Cuaron, Paul Greengrass och Gareth Evans.

I går fick vi se den första teasern till Outlaw King. Idag får vi ta del av en teaser till den thrillern Hold the Dark där svensken Alexander Skarsgård har en av huvudrollerna. Skarsgård är även på tapeten med Netflix-filmen Mute, läs mer här.

Jeremy Saulnier regisserar och Macon Blair skriver manus. I filmen kommer Jeffery Wright att spela en vargexpert vid namn Russell Core, som fått i uppgift att söka upp en varg och döda eftersom vargen haft ihjäl ett människobarn.

Vi får även se Alexander Skarsgård, Riley Keoug, och James Badge Dale. 

Filmen kommer ha premiär på Toronto International Film Festival. Netflix släpper filmen 28 september.

Här nedan kan du se trailern till "Hold the Dark": 

Tror du att detta kommer att bli en lyckad Netflixfilm?