Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Spana in trailern till Heder

Spana in trailern till Heder

Eric Diedrichs | Klipp
26 augusti 2019
Eric Diedrichs | Klipp
26 augusti 2019
Eva Röse, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Alexandra Rapaport i "Heder".
Eva Röse, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Alexandra Rapaport i "Heder". Foto: Viaplay

Här är den officiella trailern till Viaplays originalserie "Heder", som har premiär den 30 augusti. Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist spelar huvudrollerna i denna serie, som kan beskrivas som "Sex and the City" möter "Män som hatar kvinnor".

Hur långt är man beredd att gå för att bevara sin djupaste hemlighet? För de fyra kvinnorna på advokatbyrån Heder är det svårt nog att navigera i en bransch där fall med kvinnliga brottsoffer bortprioriteras till förmån för annat. Och med ett mörkt förflutet är frågan vad de är beredda att offra för att bevara sin heder?

– Vårt mål är att underhålla och skapa en serie vi själva vill se. Vi som kreatörer har hittat en ny plattform där vi gått från idé till genomförande som resulterat i en kick ass serie, säger Anja Lundqvist.

– Det finns kvinnliga, tysta överenskommelser, som sällan gestaltas men är outtalade, som alla vet om och dessa har vi nu sprängt in i Heder, säger Julia Dufvenius.

Heder är en thrillerserie i åtta delar skapad och samproducerad av Sofia Helin (Bron), Alexandra Rapaport (Gåsmamman), Julia Dufvenius (Modus) och Anja Lundqvist (ALEX). De tre sistnämnda spelar även huvudrollerna tillsammans med Eva Röse (Maria Wern).

– Tillsammans så har vi 125 års erfarenhet i branschen som vi kokat ner arbetet med Heder, säger Alexandra Rapaport.

Passa också på att läsa vår recension av Heder.