Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snart ser vi Mads Mikkelsen i två nya filmer

Snart ser vi Mads Mikkelsen i två nya filmer

Kristian Andersson | Klipp
08 januari 2019
Kristian Andersson | Klipp
08 januari 2019

Den danske filmstjärnan spelar lönnmördare för att sedan vara strandsatt på Arktis.

En bild på Mads Mikkelsen
Foto: Netflix - Mads Mikkelsen

Under 2019 kommer vi att få se minst två filmer med danske Mikkelsen i huvudrollen. Netflixproducerade actiondängan "Polar" och överlevnadsdramat "Arctic". Dessa släpps redan nu i vinter.

Dark Horizons rapporterar att vi kommer få se den danske stjärnan Mads Mikkelsen i minst två filmer under vintern 2019: Polar och Arctic. Därtill kan vi se på hans IMDb-sida att han också medverkar i det Charlie Kaufman-skrivna science fiction-äventyret Chaos Walking, som också förväntas ha premiär i år. Där han spelar mot bland andra Tom Holland och Daisy Ridley.

Den första filmen med Mads Mikkelsen som släpps i år heter Polar och är en Netflix-adaption av en mörk grafisk roman skriven av Viktor Santos. I Polar ser vi Mikkelsen spela världens främsta lönnmördare. Netflix har nyligen släppt en trailer, se den nedan:

Den andra filmen heter Arctic och är ett överlevnadsdrama med premiär i februari. Filmtopp hade en exklusiv intervju med Mads Mikkelsen där han bland annat berättade om hur det var att ta sig an den krävande rollen, att spela in Star Wars: Rogue One och arbetet med Hannibal. Spana in den för mer läsning.

Vad tror du om dessa två filmer med Mads Mikkelsen?