Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Brad Pitt i Ad Astra.

Se exklusivt material från Brad Pitt-filmen "Ad Astra"

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
23 januari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
23 januari 2020

Följ med bakom kulisserna av fjolårets sci-fi-upplevelse.

Filosofiska "Ad Astra" med Brad Pitt i huvudrollen blev en stor favorit på Filmtopps redaktion. Nu kan vi presentera fem exklusiva special features från filmen.

Det finns film och så finns det FILM. Fjolårets filosofiska sci-fi-drama Ad Astra tillhör tveklöst den senare kategorin. Med enastående visuella effekter och fantastiskt skådespel införlivar regissör James Grey en historia om ett inre sökande och ett sökande efter förlikning olik allt annat.

Ad Astra utspelar sig i en snar framtid när människan börjat utforska solsystemet i stor utsträckning. Jorden råkar ut för ett antal katastrofer, orsakade av elektriska svallningar. Det står snart klart att detta beror på att något gått fel i ett projekt vid Neptunus, lett av pionjären Clifford McBride (Tommy Lee Jones), som inte hörts av på närmare tre decennier. Hans son ( pelad av Brad Pitt) skickas på en farofylld resa för att försöka upprätta kontakt med sin far och undersöka problemet.

Ad Astra släpps för digitalt köp 20 januari och VOD och fysiskt 3 februari. Detta firar vi med fem exklusiva special feautures från filmen som du kan se här nedan: