Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Originalmasken och mördarrösten återvänder i Scream säsong 3

Originalmasken och mördarrösten återvänder i Scream säsong 3

Axel Diedrichs | Klipp
25 juni 2019
Axel Diedrichs | Klipp
25 juni 2019

Scream-serien börjar om på ny kula.

Foto: Dimension Films.

En ny mördare jagar nya offren i Scream säsong 3. Fortsättningen på serien blir nämligen en reboot, med helt ny miljö och nya skådespelare.

De två första säsongerna av serien Scream finns att se på Netflix. Berättelsen följer, precis som filmerna, ett gäng småstadsungdomar under hot av en maskerad seriemördare. Sedan 2016 har det dock varit väldigt tyst kring projektet – och nu vet vi varför. En helt ny Scream serie har planerats och producerats, som flyttats från MTV till kanalen VH1.

Speciellt med den nya serien är att den startar om berättelsen och följer helt nya karaktärer, medan originalmördaren kommer tillbaka. Åtminstone återser vi samma skräckinjagande spökmask, och Roger Jackson som gav rösten till mördaren i filmen Scream (1996) återvänder till rollen. Titeln på den nya Scream-säsongen är Scream: Ressurection och artisten Michael Jacksons dotter Paris Jackson har en av rollerna.

Se den smarriga förhandsvisningen till Scream säsong 3 här!

https://youtu.be/_Xn9bE4z7_8

Serien kommer att sändas mellan 8-10 juli, där två avsnitt släpps per dag. Hur vi ser den i Sverige är ännu inte klart, men någon distributör kommer säkerligen att vilja lägga vantarna på den.

Ser du fram emot Scream säsong 3?

NÄSTA ARTIKEL