Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Olof Palme Kommando – splatterfilm om statsministern

Olof Palme Kommando – splatterfilm om statsministern

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
29 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
29 juni 2020

Sugen på svensk politisk splatter? Uppmärksamma då detta.

En relativt hemlig filmproduktionsgrupp arbetar på den actionkokande splatterfilmen "Olof Palme Kommando". Projektet söker fortfarande finansiärer. Om du gillar det du ser gör du då rätt i att föra klippet vidare.

Det damp ner ett mejl i Filmtopps inkorg med en trailer till filmen "Olof Palme Kommando". Det är luddigt vilka personer som är avsändare, förutom att den som kontaktade oss heter Ulf i förnamn och att produktionsgruppen i fråga kallar sig EPA-film

"Sanningen om Olof Palme måste fram!!", skrev Ulf och skickade med följande klipp: 

Olof Palme Kommando är en våldsam komedi, som också verkar vara en motreaktion på den svenska polisens utredning av Palme-mordet. Många medborgare, och likaså EPA-film, blev besvikna när man fastställde den tidigare Statsministerns mördare utan att ha någon ny bevisning. 

Filmen är ännu inte färdigställd och söker nu producenter och finansiärer med ambitionen att kunna göra en hel långfilm. Det hela ser Tarantino- och B-filmsinspirerat ut: en frisk fläkt på den svenska filmmarknaden.

Genom att titta på kommentarsfältet på YouTube är det uppenbart att folk vill se mer av "Olof Palme Kommando". Filmtopp kan inte göra annat än att sjunga med i kören och sprida projektet vidare.