Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny trailer till Purge-serien se den här!

Ny trailer till Purge-serien se den här!

Eric Diedrichs | Klipp
22 juli 2018
Eric Diedrichs | Klipp
22 juli 2018

I höst kommer serieversionen av Purge, nu har det släppts en trailer.

https://youtu.be/gY4JFEXGUGY

Filmserien "The Purge" kommer i höst som en 10 avsnitt lång serieversion. Nu har första trailern släppts. Om det blir någon mer säsong är ännu inte fastställt.

The Purge har varit en relativt lyckad skräckfilmsserie. Den första filmen släpptes 2013, då med Ethan Hawke i huvudrollen och nyligen gick den fjärde filmen upp på bio. Att det skulle bli en serieversion var därmed inte heller helt oväntat.

Poster till The Purge.

Konceptet med The Purge går ut på att under tolv timmar, en gång om året, upphävs alla lagar och allt är tillåtet. Till och med mord.

Under åren har vi fått en djupare förståelse för varför detta galna event över huvud taget äger rum och det var egentligen först med den fjärde filmen The First Purge, som vi på Filmtopp tyckte att konceptet började kännas urvattnat.

Av trailern att döma kan vi räkna med att få en hel del svettiga överlevnadssituationer. Överlag ser Purge serien välproducerat ut och produktionsbolaget Blumhouse Productions, kan förmodligen räkna med en succé. Om så är fallet, kommer förmodligen USA Network, som sänder serien, beställa fler säsonger.

Vad tror du om "The Purge" som serie?