Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kan Scarlett Johansson och Adam Driver vinna Oscars för Marriage Story?

Kan Scarlett Johansson och Adam Driver vinna Oscars för Marriage Story?

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Klipp
20 oktober 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Klipp
20 oktober 2019

Stjärnorna gestaltar ett knackigt äktenskap.

Scarlett Johansson och Adam Driver i "Marriage Story". Foto: Netflix.

Noah Baumbachs Netflix-producerade dramakomedi "Marriage Story" har redan visats för internationella kritiker – som de flesta verkar vara helt begeistrade. I filmens huvudroller ser vi Scarlett Johansson och Adam Driver som gestaltar en familj i kris. Kan deras prestationer vara aktuella när Oscarsgalan drar igång?

Scarlett Johansson har på senare tid ägnat sig åt blockbusters, som Avengers-filmerna och inspelningen av Black Widows solofilmAdam Driver har även han haft stor kommersiell succé med rollen som Kylo Ren i den pågående Star Wars-trilogin. I Noah Baumbachs kommande dramakomedi Marriage Story går de tillbaka till rötterna och spelar vardagliga personer.

Berättelsen kretsar kring en liten familj, där äktenskapet håller på att rasa samman. Johansson spelar hustrun Nicole och Driver gestaltar maken Charlie. Att döma av trailern, ser de båda två ut att ge riktigt starka prestationer, inte minst Johansson. Och sett till att Marriage Story har otroliga 95/100 i Metascore (internationellt kritikersnitt) kan vi räkna med att filmen kommer att vara aktuell när Oscarsgalan drar igång till våren.

 

I filmen ser vi även Ray Liotta och Laura Dern i två av rollerna. Baumbach som alltid tycks göra bra filmer har ett gott samarbete med Netflix som även producerade hans senaste film The Meyerowitz Stories (New and Selected).

Ser du fram emot "Marriage Story" som släpps på Netflix 6 december?

 

NÄSTA ARTIKEL