Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mary Queen of Scots – 8/2

Mary Queen of Scots – 8/2

Kristian Andersson | Klipp
15 juli 2018
Kristian Andersson | Klipp
15 juli 2018

Margot Robbie och Saoirse Ronan spelar huvudrollerna i "Mary Queen of Scots".

The Playlist: Saoirse Ronan och Margot Robbie

Nu har det släppts en trailer på den kommande filmen "Mary Queen of Scots" där vi får se välkända de välkända skådespelarna Margot Robbie och Saorise Ronan i huvudrollerna. Filmen har biopremiär den 5 oktober i år.

Produktionsbolagen Focus Features och Working Titel har precis släppts den första trailern till det historiska dramat Mary Queen of Scots. Regissören bakom projektet är Josie Rourke, som tidigare gjort filmer som The Vote och Much Ado About Nothing.

Mary Queen of Scots ser vi välkända skådespelare som Margot Robbie och Saoirse Ronan i rollerna. Robbie spelar krigardrottningen Elizabeth I och Ronan spelar den skotska drottningen Mary Stuart. Robbie är också aktuell i en film av Tarantino vid namn Once Upon a Time in Hollywood, här kan du se de första bilderna!

Mary Queen of Scots handlar om Mary Stuart, som var tvungen att abdikera och lämna över sin tron när hon anklagades för att planera ett mord på Elizabeth I.

Utöver Margot Robbie och Saorsie Ronan ser vi skådespelare som Jack Lowden, Martin Compston och Joe Alwyn. Som manusförfattare står ingen mindre än Michael Hirst, som bland annat har skrivit manus till The Tudors och Viking.

Mary Queen of Scots släpps den 5 oktober 2018.

Här nedan kan du se den första trailern:

[embed]https://twitter.com/MaryQueenMovie/status/1017061126289252352[/embed]

Vad tror du om Ronan och Robbie i en film tillsammans?