Billions säsong 3 – Då kommer fortsättningen!

Billions säsong 3 – Då kommer fortsättningen!

Eric Diedrichs
Uppdaterad 24 oktober 2019 kl. 13:58 | Publicerad 08 januari 2018 kl. 13:00

I den nya trailern avslöjas premiärdatumet för Billions säsong 3.

Huvudrollsinnehavarna i billions säsong 3.

Showtime har släppt en sprillans ny trailer till deras hyllades dramaserie "Billions". I klippet avslöjades också seriens premiärdatum på Showtime, som är satt till den 25:e mars 2018. Exakt när den tredje säsongen dyker upp på HBO Nordic vet vi ännu inte.

Nyligen släpptes det en ny trailer till Showtimes hyllade dramaserie Billions,  i vilken vi får följa riksåklagaren Charles "Chuck" Rhoades (Paul Giamatti) och hedgefond-direktören Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis). Trailern visar tydligt att maktkampen i deras juridiska strid har nått nya höjder.

Billions ser vi också Malin Åkerman i rollen som Lara Axelrodd, Bobbys hustru. Det verkar som att svenskan kommer att få ett ännu större fokus i den tredje säsongen. Åkerman har nämligen hintat om att hennes karaktär kommer att hamna i dispyt med Maggie Stiffs rollfigur Wendy Rhoades, Chucks hustru.

Här kan du ta del av trailern till "Billions":

https://youtu.be/7dKownfx75E

Den tredje säsongen av "Billions" har premiär hos Showtime den 25:e mars 2018. När serien dyker upp på HBO Nordic vet vi ännu inte, men det lär ske strax därefter. För fler kommande serier, spana in vår lista över nya serier 2018.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL