Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ben Stiller och Robert De Niro överraskade på SNL

Ben Stiller och Robert De Niro överraskade på SNL

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Klipp
15 april 2018
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Klipp
15 april 2018

Skådespelarna överraskade SNL-publiken med politisk satir.

Ben Stiller sitter i en lögndetektor som granskas av Robert De Niro.
Robert De Niro och Ben Stiller i Släkten är värst. Foto: Universal Pictures.

I det senaste avsnittet av Saturday Night Live överraskade Ben Still och Robert De Niro publiken med en öppningssketch. Skådespelarna lånade element från "Släkten är värst" för att göra en politisk satir av Donald Trumps advokat Michael D. Cohen och vicepresident Mike Pence.

Igår bjöds Saturday Night Live-publiken på en rejäl överraskning när skådespelargiganterna Ben Stiller och Robert De Niro invigde programmet med en oannonserad sketch, som bäst kan beskrivas som en politisk satir med lånade inslag från Släkten är värst. 

I sketchen spelar Ben Stiller Donald Trumps advokat Michael D. Cohen, som snart befinner sig i ämbetsmannen Robert Mullers lögndetektor. Mullers spelas av Robert De Niro och scenens upplägg och skämt är hämtade ur den klassiska lögndetektorscenen i skådespelarnas framgångsrika komedi Släkten är värst från 2000.

I avsnittet fick vi också se Kate MacKinnon som justitieminister Jeff Sessions och Beck Bennett som vicepresident Mike Pence.

Sketchen är en kommentar på att FBI tidigare i veckan gick igenom kontor tillhörande Michael D. Cohen. Där hittade de dokument som bekräftar att Cohen ska ha betalt Stephanie Clifford, även känd som porrstjärnan Stormy Daniels, 130 000 dollar för att inte berätta om sin relation med president Donald Trump.

Här nedan kan du se sketchen:

https://youtu.be/SeKT7zWY9zs

Om du gillar Saturday Night Live borde du spana in vår lista över det populära programmets bästa sketcher. Där kan du se på våra favoriter direkt i artikeln.

Vad tyckte du om att se Ben Stiller och Robert De Niro sida vid sida igen?

NÄSTA ARTIKEL