TRAILER: Zac Efron riskerar livet för ölens skull i ny komedi

TRAILER: Zac Efron riskerar livet för ölens skull i ny komedi

  • Apple TV+
Filmtopp
17 augusti 2022 kl. 17:08

Dum och Dummare-regissören bakom kameran

Efter sitt Oscarsvinnande drama "Green Book" berättar Peter Farrelly en ny historia om vänskap, lojalitet och öl. Denna gången med Zac Effron i huvudrollen.

För att stötta sina vänner som tjänstgör i Vietnam bestämmer sig Chickie Donohue (Zac Efron) för att göra något helt otänkbart: att själv ta sig till frontlinjen med soldaternas favoritburk öl av äkta amerikansk sort. Men det som började som en oskyldig och välmenande resa förvandlas snabbt till ett storslaget äventyr där Chickie får stöta på krigets verklighet och vuxenlivets komplexitet i mötet med barndomsvännerna. The Greatest Beer Run Ever är baserad på en otrolig, men sann, historia. En berättelse om vänskap, lojalitet och uppoffring.

Baseas på bästsäljande, verklig historia

Manuset är anpassat av Farrelly, Brian Currie och Pete Jones efter boken The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty and War av Joanna Molloy och John "Chickie" Donohue. Boken/källmaterialet blev en av New York Times bästsäljare när den gavs ut 2020 och historien uppmärksammades brett i media och nyhetsprogram.

Filmen görs för Apple TV+ och regisseras av Peter Farrelly som ligger bakom klassiker som Dum & Dummare, Kingpin och Den där Mary. Utöver Zac Efron ser vi bland andra Russell Crowe och Bill Murray i rollerna.

The Greatest Beer Run Ever har premiär på Apple TV+ den 30 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL