Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn om Två systrar

Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn om Två systrar

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 18 september 2021 kl. 09:09 | Publicerad 05 september 2021 kl. 17:09

"Vi hade länge haft varandra i bakhuvudet."

Filmtopps Eric Diedrichs intervjuar stjärnorna Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn om nya serien "Två systrar" som nu finns att streama på Viaplay.

FLER FILMADE INTERVJUER:

Simon Lööf, Matilda Källström och Lisa Linnertorp om Threesome

Bianca Kronlöf, Helena af Sandeberg och Levan Akin om Deg

Två systrar är Viaplays nya orginalserie baserad på böckerna med samma namn av Amanda Schulman och Hannah Widell. I en intervju med Filmtopp ger huvudrollsinnehavarna Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn dig hisspitchen. De berättar även varför det kändes självklart att spela varandras systrar, hur det var att spela paintball i adliga dräkter, vilka som är deras likheter med sina karaktärer, om de vill göra Två systrar säsong 2 och mycket mer. 

Se Filmtopps intervju med Julia och Dilan här: 

Om "Två systrar"

Två systrar med två vilt olika liv lever ihop som bästa vänner och delar allt med varandra, tills en dag då lillasyster Alicia (Dilan Gwyn) bestämmer sig för att flytta ihop med sin pojkvän Philip. Vanessa (Julia Ragnarsson) slits redan mellan en karriär i tv-branschen om dagarna och ett destruktivt festande om nätterna, och med hennes syster utflyttad måste hon lära sig växa upp på egen hand och konfrontera sin rädsla för närhet och relationer. Samtidigt navigerar sig Alicia genom ett lyxliv i övre medelklassen som hon desperat anstränger sig för att passa in i, men under ytan krackelerar både fasaden och hennes kärleksrelation. Vanessa ser att det inte står rätt till men omtanken för sin lillasyster kan lätt misstolkas.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL