Premiär för Pitch Perfect: Bumper in Berlin

Premiär för Pitch Perfect: Bumper in Berlin

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
Uppdaterad 06 december 2022 kl. 12:12 | Publicerad 30 november 2022 kl. 11:11

Nu har efterlängtade serien kommit till SkyShowtime

Nu är det premiär för "Pitch Perfect: Bumper in Berlin", filmernas egen humorserie. Den här gången får vi följa Bumper när han åker för att göra karriär i Tyskland.

Det har nu gått tio år sedan Bumper (Adam Devine) tog examen från college och hans acapella-drömmar är fortfarande lika stora. Resten av acapellagruppen Tonehangers har gått vidare i livet. Plötsligt får Bumper ett samtal från den gamle rivalen Pieter Krämer (Flula Borg) som berättar att hans acapella-video på TikTok har gått viral i Tyskland och Pieter tycker att han borde utnyttja det medan han kan. Pieter har redan bokat Bumper för att framföra låten på Brezelfest i Berlin, och målet är att ge honom en plats på en Unity Day-konsert om två månader. Bumper tar sitt pick och pack och flyger till Tyskland och väl framme i Berlin så träffar Bumper Pieters mycket effektiva assistent Heidi (Sarah Hyland), som precis som Bumper gillar att ta sina piller inslagna i ost.

Premiär för Pitch Perfect: Bumper in Berlin
Flula Borg, Adam Devine, Sarah Hyland, Lera Abova, Jameela Jamil. Foto: SkyShowtime.

Filmtopp fick den stora äran att prata med både casten till serien, Adam DeVine, Sarah Hyland, Jameela Jamil, Flula Borg, Lera Abova och även seriens showrunner Megan Amram. Det blev en intervju helt utan filter och det bjöds på många skratt. Här nedan kan ni se intervjun:

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL