Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kate Beckinsale om bisarra scenen i Guilty Party

Kate Beckinsale om bisarra scenen i Guilty Party

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
22 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
22 oktober 2021

"Det vore ännu värre, då har hon ju två fötter i hennes mun"

Kate Beckinsale är stjärnan i Paramounts nya originalserie "Guilty Party". I en intervju med Filmtopp berättar hon om hur den inte liknar något hon tidigare gjort och hur det var att spela in den uppmärksammade tå-scenen.

Kate Beckinsale är framförallt känd för att dyka upp på vita duken, där många känner igen henne från Underworld-franchisen, men också filmer som Click, Vacancy och Love & Friendship. Med nya serien Guilty Party Paramount+ kliver hon in i en skruvad värld som inte liknar något hon tidigare gjort. Här spelar hon Beth, en journalist som förlorat all sin värdighet och nu jobbar på en clickbaittidning. Men när ett beundrarbrev från en morddömd dyker upp får hon chans till upprättelse genom att rädda hennes enda fan. Det hela leder till en spårad resa med oförglömliga människomöten.

Filmtopp fick chansen att ställa ett par frågor till Kate om hennes uppmärksammade deckarkomedi. Dels berättar hon om hur serien sticker ut, men också seriens mest bisarra scen där en kvinna suger på hennes tår. Mycket nöje!

Se Filmtopps intervju med Kate Beckinsale här:

Du hittar alla våra intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

NÄSTA ARTIKEL