Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Intervju med Barracuda Queens: Jag tittar bara på din morsas tighta mutta

Intervju med Barracuda Queens: "Jag tittar bara på din morsas tighta mutta"

  • Netflix
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Intervju
28 maj 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Intervju
28 maj 2023

Serien som innehåller allt!

Filmtopp träffade Tindra Monsen, Sandra Zubovic och Sarah Gustafsson på en pressdag med Netflix inför premiären av deras nya serie "Barracuda Queens". Det blev ett härligt samtal med många skratt och en djupare inblick bakom produktionen.

Tindra Monsen, Sandra Strandberg Zubovic och Sarah Gustafsson i Barracuda Queens
Sandra, Sarah och Tindra. Foto: Filmtopp Int.

"Många roliga AW:s"

Filmtopp fick äran att träffa de nya Netflix-drottningarna Tindra Monsen, Sandra Zubovic och Sarah Gustafsson på en pressdag med Netflix inför premiären av serien Barracuda Queens. Serien utspelar sig under 90-talet och kretsar kring fem kompisar som kallar sitt gäng för Barracuda Queens. Efter att ha bränt pengar de egentligen inte har på festande i Båstad börjar de begå inbrott i villor i Djursholm. De fortsätter därefter sin stöldturné för spänningens skull.

Vi pratade med tjejerna om den fina relationen de byggt upp till varandra, det bästa och sämsta med hela produktionen, bortklippta repliker och om de känner sig redo inför seriens släpp. Första frågan tjejerna fick var vad som varit det absolut bästa under produktionen, och det blev ett enhetligt svar.

– Att lära känna varandra skulle jag vilja säga. Vi sågs varje söndag för att spraytana oss för att det skulle se ut som att det var högsommar i serien, och efter det så möttes vi upp och läste manus. Så vi var med varandra hela veckorna, berättade Sarah och Tindra skrattade instämmande.

– Att vi hade så otroligt kul på set, alltså det var liksom, vi filmade jättejättemycket natt så man var ju helt slut. Vi alla var så trötta och lite sega men vi hade varandra. Vi har liksom ett så skönt gäng, vi klickade verkligen bra privat, samma sak med teamet! Det var det bästa teamet någonsin, det var ganska många unga och vi klickade jättebra. Många roliga AW:s och det var alltid kul på set, sa Sandra.

Relationen har hållit i sig sedan inspelningen avslutades och deras relation sinsemellan är lika stark idag. Sarah och Tindra ses fortfarande i stort sett dagligen, men Sandra berättar att det har varit svårare för henne att haka på:

– Jag har bott utomlands, och det är så svårt för oss att matcha våra scheman nu efter inspelningen, vi försöker såklart ses så ofta det går men det är så svårt för alla gör helt olika grejer liksom.

Barracuda Queens
Sandra, Sarah och Tindra. Foto: Filmtopp Int.

 "Jag tittar bara på din morsas tighta mutta"

Den som hade det värst under inspelning var Tindra vars karaktär hade kläder som inte riktigt passade med den kalla årstiden när serien spelades in.

– Alltså vi filmande natt så mycket, och Klara hade väldigt mycket kjol och sandaler och ibland var det så otroligt kallt, alltså en gång började jag gråta för att jag kände att jag har aldrig varit såhär kall i hela mitt liv. Det tror jag var det värsta för mig, jag frös verkligen ända in i benmärgen.

Vi pratade vidare om vad tjejerna skulle säga att serien har för genre, då den, i Filmtopps tycke har ett innehåll av allt, och de enades om att det är ett drama, men ett drama med komiska inslag. Sarah delade även med sig om en av sina bortklippta repliker:

– Jag hade en jätterolig replik som inte fick följa med, "Jag tittar bara på din morsas tighta mutta", sa hon samtidigt som vi alla brast ut i skratt.

Det som väntar tjejerna nu är att först och främst komma på ett bra sätt att fira det kommande seriesläppet tillsammans och försöka landa i allt. För Sarah och Tindra väntar en sommar med gemensamma resor, det första stoppet blir till en kompis hus i Frankrike, och de båda lovar att inte stjäla något på vägen. Sandra vill hålla sig i Stockholm och njuta av den svenska sommaren.

Missa inte Barracuda Queens som har premiär på Netflix den 5 juni.

NÄSTA ARTIKEL