Sacarias Kiusalaas

Robinson 2023: Sacarias Kiusalaas

  • TV4 Play
19 oktober 2023 kl. 08:00

33-åringen från Stockholm

Trots sin charm måste Sacarias Kiusalaas vara Robinsons mest bittra deltagare. Än så länge verkar han okej, men det återstår att se hur länge han varar.

Sacarias Kiusalaas är medlem i Lag Syd och är kanske den mest pessimistiska deltagaren för den pågående säsongen av Robinson. I sin allra första tävling mot Lag Nord förlorade Lag Syd chansen till att få bo på den bästa stranden. Istället fick de en strand med lite mat, mycket mygg och mindre sol. Medan de flesta i laget försökte se lite mer på den positiva sidan liknande Sacarias den så kallade paradis-ö stranden till våra egna dystra stränder hemma i Sverige.

– Läskigt, obekvämt och jag vill inte vara här, summerade Sacarias sina känslor om Lag Syds nya boplats.

Robinson 2023: Sacarias Kiusalaas
Foto: TV4.

Det här är Sacarias Kiusalaas i Robinson hösten 2023

Sacarias må vara Lag Syds största gnällspik men under tävlingar ger han alltid sitt bästa och han är omtyckt av sina lagkamrater. För honom kan Robinson kännas hemskt och lönlöst ibland men som en dyster solstråle hjälper Sacarias de andra i laget att hålla humöret uppe. Samtidigt som han verkar bry sig om sina lagmedlemmar och hejar på dem under tävlingar och tröstar när de gråter, har Sacarias flera gånger sagt att han gärna vill starta lite drama vare sig det är i lägret eller på ett Öråd.

Det har funnits drama i lägret som det ofta blir när olika människor sammanslås i lagen i Robinson, men Sacarias har knappt varit del av det och ännu mindre varit orsaken trots vad han har sagt.

Sacarias har ännu inte någon måltavla på sig inför framtida Öråd men dessvärre har hans tid på lägerstranden förvärrats ännu mer då han konstant har känt sig sjuk den senaste tiden. Förhoppnings tillfrisknar Sacarias så att hans äventyr i Robinson 2023 kan fortsätta.

Du följer Sacarias resa i "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL