Det här är Hedvig Henrekson i Sveriges mästerkock 2024

Det här är Hedvig Henrekson i Sveriges mästerkock 2024

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
03 april 2024 kl. 14:04

29-åringen från Stockholm

"Sveriges mästerkock" 2024 rullar på för fullt på TV4 och bland deltagarna som kan vinna alltihopa finns Hedvig Henrekson från Stockholm.

Årets säsong av Sveriges mästerkock börjar dra ihop sig, och bland de kvarstående deltagarna finns 29-åriga Hedvig Henreksson från Stockholm. Under säsongens gång har hon visat stor styrka i köket med en stor variation i sin matlagning, och där juryn alltid kan förvänta sig tallrikar med explosiva smaker. Vi har bland annat sett henne tillaga tostadas med flankstek och chimichurri, och tiramisu med apelsin och mandelkrisp som båda har imponerat enormt på Tommy MyllymäkiMischa Billing och Tom Sjöstedt.

Hedvig Henrekson i "Sveriges mästerkock". Foto: TV4.

Det här är Hedvig Henrekson i Sveriges mästerkock 2024

Nej, det råder inga tvivel om att Hedvig Henrekson är en spännande amatörkock med en ljus framtid framför sig i köket. Om hon kommer att gå hela vägen att vinna Sveriges mästerkock väntar vi med spänning på att få se. Men oavsett hur det går vågar vi räkna med att se mer av Hedvig framöver.

Utanför TV-rutan så förespråkar Hedvig "god mat och bra häng", något som det blir mycket av i hennes liv hemma i Stockholm. På hennes Instagram-konto fylls flödet med bitar ur vardagen, och då är det framför allt mat som tar plats på bilderna. Skulle hon vinna och få en chans att förverkliga sin stora matdröm kan vi räkna med att hon kommer ge det svenska folket ordentligt med goda tips på recept, som vågar ta ut svängarna. Vi önskar henne därför ett stort lycka till!

Hedvig Henrekson – fakta: 

Ålder: 29 år

Bor: Stockholm

Yrke: Projektledare på Antler

Instagram: hedvighenrekson

Du följer Hedvig Henrekson i "Sveriges mästerkock" på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL