Arvid från carbonara-paret är med i Sveriges mästerkock VIP

Arvid från "carbonara-paret" är med i Sveriges mästerkock VIP

  • TV4 Play
Karna Mahoney
Uppdaterad 25 april 2024 kl. 06:04 | Publicerad 24 april 2024 kl. 19:04

Realitykändisen med en matreferens som smeknamn

Arvid Stark från SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” är med och tävlar som deltagare i årets upplaga av "Sveriges mästerkock VIP".

Arvid Stark är med i Sveriges mästerkock VIP 2024. Foto: TV4
Arvid Stark är med i Sveriges mästerkock VIP 2024. Foto: TV4.

Ena halvan av "carbonara-paret"

I den nya säsongen av Sveriges mästerkock VIP är realitystjärnan Arvid Stark med som en av deltagarna. Arvid är känd från sin medverkan i den nionde säsongen av Gift vid första ögonkastet. I samband med hans medverkan i programmet blev han och hans fru Ida kända som ”carbonara-paret” för det svenska folket. Visst har det varit en solskenshistoria för paret som är ihop än idag och har även fått sitt första barn, dottern Rakel som föddes i juni 2023.

Sveriges mästerkock VIP är titeln som kändisarna i det här matlagningsprogrammet tävlar om. Vinnaren får även 100 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation. Med en matreferens som smeknamn känns det givet att delta i ett matlagningsprogram som Sveriges mästerkock VIP, vilket är precis det som Arvid gör.

– Sist jag var med i TV så fick jag en fru. Det här känns mer hemma. Jag älskar ju både matlagning och tävlingsmoment, berättar Arvid i premiäravsnittet om sin egen medverkan i programmet. 

Arvid gifter sig med Ida i Gift vid första ögonkastet. Foto: TV4 / SVT
Arvid gifte sig med Ida i "Gift vid första ögonkastet". Foto: TV4 / SVT.

Paradrätten är inte carbonara

I den andra deltävlingen får deltagarna i uppgift att laga sin paradrätt men hör och häpna så blir det ingen carbonara från Arvid. Istället lagar han dovhjort med hasselbackspotatis och blomkålspuré. Det skulle även finnas polkabetor och picklat äpple men tiden blev för knapp. Juryn är oroliga att det går för lugnt till och Arvid erkänner att det ofta är ett problem just att han jobbar lite för långsamt. 

– Jag får ofta höra hemifrån att jag är tidsoptimist och också har perfektionistiska drag, berättar Arvid i programmet. 

"Sveriges mästerkock VIP" sänds på TV4 och TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL