Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streamly Play

Streamly Play – En ny storfilm varje vecka

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
28 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
28 mars 2020

Din nya streamingtjänst.

Ny helg, nya streamingmöjilgheter. På Streamly Play visar vi varje vecka en handplockad storfilm för våra medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Följande filmer visar vi på Streamly Play.

Rocketman

Den hyllade musikfilmen Rocketman är en fantasifull skildring av popgeniet Elton Johns spännande karriär. Taron Egerton briljerar i huvudrollen och många menar att han borde ha Oscarsbelönats för sin insats. Extra kul att Taron faktiskt sjunger själv i filmen, kusligt likt Elton Johns ikoniska stämma.

Det kapitel 2

Stephen Kings skräckclown är tillbaka för att terrorisera den amerikanska småstaden på nytt. I rollen som mardrömsstoftet Pennywise ser vi en Bill Skarsgård i toppform och i övriga roller ser vi stora namn som: Jessica Chastain, Bill hader och James McAvoy.

Joker

Todd Phillips älskade film behöver knappast någon närmare presentation. Joker, med Oscarsbelönade Joaquin Phoenix i titelrollen, är en psykologisk thriller om hur en standup-komiker blev Gothams mest notoriska skurk.

438 dagar

En spännande film om när fotografen Johan Persson och journalisten Martin Schibbye, som drog till Etiopien 2011 för att gräva i Lundin Oils affärer i det konfliktdrabbade området Ogaden. Snabbt hittade de bevis som pekade mot att det svenska oljebolaget begått folkrättsliga överträdelser. Men de hann inte gräva särskilt djupt innan de fängslades av etiopisk militär, förnedrades i korrupta rättegångar och dömdes till 11 års fängelse för terrorism.

Helt klart en av de bästa svenska filmerna!

Allt man behöver göra för att kunna ta del av dessa filmer (och framtida släpp) är att bli medlem hos Streamly Play. Helt kostnadsfritt.

NÄSTA ARTIKEL